diillan
|
Danes sem malo pohajala in videla tako lepe, neutralne, tutice, rumene in bež z lepimi vzorci, skoraj bi kupila eno, tako za užitek, pa sem si premislila, ker čakam amniocentezo,... Ker vedno obstajo možnost, da gre kaj narobe, pol bi še tisto oblekico gledala, bolš da nimam nič doma. A mi lahko poveste, kakšen pregled pa je ta DHT in morfologijo? Še dobro da mam vas tukaj, da kaj izvem . Za spol bova vprašala, ker si moj zelo želi, jaz nimam nekih velikih želja, čutim pa, da bo fant, ker imam čisto enako nošnjo, kot pri prvem, no upam, da se motim, ker bi bilo lepo, če bi dobila punčko, glede na to, da fanta že imam. Kar se tiče oblekic, bom veliko dobila, voziček si pa želim novega, ko pa sem videla cene, me je kar malo minilo, no bomo videli, o tem bova začela razmišljati po rezultatu pregleda. Sem na bolniški, me daje ena rahla depresija, kar naprej bi jokala, pa ne vem, ali je to posledica hormonov ali česa drugega,.... Razpoloženje mi kar niha, enkrat sem vesela, takoj zatem mi po glavi hodijo same grde misli,..Ima katera podobne težave?
|