mila27
|
Hey Hey punce! Sploh ne vem kje naj začnem. Sem stara znanka tega foruma. Doma že imam eno malo navihanko, ki je stara 9 mesecev in je plod uspešnega ICSI-ja pri dr. Rešu. Uspelo v 2.postopku. Tako, da zelo dobro vem kaj prestajate, kašne občutke imate in kaj vse vam, ki čakate na plusek, punkcijo ali ste šele na začetku postopka, divja v glavah in mislih. Sedaj sem ponovno na tistem, ko se s možem odločava za nov postopek ko bo pikica stara eno leto ali malo več. Kajti moj problem je PCOs, ciklusov ni ali pa na nekaj mesecev ena menstruacija, tako da sem mela vse sprožene. Mož pa slab spermiogram. Zato me zanima če mi lahko malo napišete ali še dr.Reš normalno dela oziroma katere dneve v tednu. Če mi katera zna povedat naj mi pove kako je z dojenjem, baje moraš čist nehat dojit, pred postopkom. Kako pa je kaj čakalna za ponovni postopek a katera ve. Pa kolk se čaka , mesec dni ali več. Pri nama se je dolgo vleklo vse skupaj( tri leta in pol) amapak je ves trud sedaj poplačan, ko pogledam mojo pikico. Sedaj pridno spančka, jaz pa prebiram forum in vas malo spremljam. Torej če mi lahko katera kaj pove o ponovnem postopku, lepoo prosim. Ely , Sunprincess, sem sonce čestitke , naj bo nosečnost lepa, želim vama da vidita srček na prvem UZ-ju. Se še kar spomnim vseh teh občutkov veselja, ko končno zanosiš. Uživajta nosečki ! Tiste, ki čakate na plus, grejte svoje pikice in uspešno naprej. Za vse, ki ta postopek ni uspel pa pojdite v nove boje je vredno vsega špikanja in živciranja itd. Iz izkušenj pa lahko povem, da je nekako takole, najprej čakaš na posvet, potem vse te uz-je , potem injekcije in et, potek plusek in potem še 9 mesecev trepetaš da bo vse ok, potem porod in potem se mi zdi da itak zelo zelo pazimo na svoje malčke, ki nam niso kar tako uspeli. Tako , da punce držite se. Pa prosim za kako informacijo. Sploh glede dojenja. Sem zasledila da je na foruma ena , ki ima 16 letnega malčka doma, pa me zanimajo izkušnje. držim pesti za vse vas lep večer punce
|