Stars619 -> RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zmrznjenčki (21.10.2014 14:26:49)
|
Hej, punce! Sem imela prav. Negativni krvni test. [sm=smiley13.gif] Ampak nisem bila preveč žalostna, ker sem se v to čisto prepričala, tako da je bilo vse ok. Sem pa bila vesela, ker sem naletela na zelo prijazno in zgovorno zdravnico, ki se je bila pripravljena pogovoriti o moji situaciji in mi je rekla takole: klomifen zame ni, glede na moje stanje (rezultate in vse to), je pa rekla, da bi ona poskusila z mano z novim sistemom zdravil (brez začetne kontracepcije in z nekim novim obližem, ki pa pri nas še ni v uporabi, ker morajo narediti študijo). In jaz bom najverjetneje poskusni zajček! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Seveda sem se strinjala, rekla je, da to v tujini uporabljajo in da je že dokazano, da takim ženskam (z manj kot tremi celicami) to pomaga...Hja, oprijet se je treba vsega...za poskusit je, a ne?? Kaj pravite?? Zgubiti ne morem nič. Če se ne strinjam, grem v spontani postopek in ne bom imela možnosti pridelati več kot eno celico. Torej je to idealno zame, ne?? No, upam, da ste vse ok in izkoristite še zadnje sončne žarke. Jaz gem s pupo skakat na trampolin! Danes lahko![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|