februar202 -> RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zmrznjenčki (16.10.2014 19:29:41)
|
Hvala pupe za vaše želje :) Sunprincess nekako še vedno upam, da bo uspelo v Slo. Sem tudi o tujini razmišljala,...ampak zaenkrat sem se odločila, da poskusiva še enkrat v Slo. Mi je tudi Reš priporočal Prago, glede na moj izvid AMH, ki je zelo nizek. Nekako upam, da mora uspeti, če je enkrat mora tudi drugič,....s srečnim koncem. Stars619 nisem bila pogumna ampak neučakana mali ferbec sem[sm=smiley1.gif] ja takšna sem [sm=smiley36.gif] Ti kar počakaj soboto, če si se tako odločila. Itak, da bo plus pri tebi in ostalih, ki čakajo test. Čutim na vodi [sm=smiley36.gif] Malo heca, da vam popestrim te dolge dneve. Punce čez vikend lepo prosim,.....želim brati samo vesele poste. Stiskam pesti na roki in nogi. Tko kot je Sunprincess napisala 6 postopkov, za drugega (po uspešnem porodi) pa 4 postopki, itak ti tega ne boš potrebovala edino, če želiš nogometno moštvo doma [sm=smiley36.gif] Cena pri Rešu(najcenejši) tam okrog 2000€,.....amak vse je odvisno od postopka in terapije. Pa tudi tega ti ni treba vedeti, ker si že zdaj srečka nosečka. lp, februar
|
|
|
|