*miškolinka* -> RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zmrznjenčki (5.9.2014 12:33:51)
|
evo, transfer je za nama...v varstvo sem dobila eno lepo oplojeno celico [sm=zz_skip.gif] kok sva pa vesela, že cel dan se nama smeji [sm=smiley14.gif] oplodili sta se nama sicer obe, vendar le ena se je lepo razvila...staviva na tole [sm=smiley20.gif] zdej pa tistih dolgih 14 dni [sm=smiley29.gif] transfer nič ne boli, tudi čutila nisem nič... maychiee, srečno na transferju jutri [sm=pikapoka2.gif] jaz sem si estimo dajala na 12 ur, po transferju pa je potrebno dajati na 8 ur..takšna so navodila... ely85, dobrodošla [sm=bravo.gif] še ena nova ''sošolka'' [sm=zz_wink.png] midva sploh nisva šla preko konzilija, in bila zelo hitro obravnavana...2.dan mestruacije prideš na pregled in prve injekcije oz. eno, odvisno od vrste zdravil in načina zdravljenja. potem dobiš datum UZ (čez kakšen teden), da ti preverijo, kakšni so folikelčki (število in velikost); lahko da podaljšaš špikanje in sledi še en UZ, nato sledi STOP injekcija, da zaustavi rast foliklov...čez dva dni punkcija (to takoj povejo koliko celic si pridelala), in nato 3. dan transfer (odvisno od klinike). Kje pa si, če ni skrivnost? Midva sva pri dr. Rešu. Srečnoooo [sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|