Anonimen -> RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zmrznjenčki (2.9.2014 20:10:46)
|
Pozdravljene punce![sm=smiley1.gif] Nekaj časa sem oklevala, sedaj pa sem se odločila da tudi jaz podelim z vami moje izkušnje. Torej, za mano je uspešna punkcija (01.09.) in sedaj čakam na prenos zarodka[sm=smiley1.gif] . Moram priznati, da sem kar se tiče vseh stvari zelo občutljiva ter pod stresom, ko sem morala na punkcijo pa naenkrat nič ... Nič stresa, nič straha - kot da bi to delala že stotič pa je pravzaprav moj prvi[sm=smiley36.gif] . Ne morem dojet, da se vbistvu bliža dan, ko bo končno [sm=bravo.gif] dolga pot, ki je za mano, upam da zaključena. Vse te preiskave, pa UZ, pa jemanje krvi, pa pogovor, pa spet UZ [sm=smiley13.gif] so mi pobrale kar nekaj moči in živcev. Ampak vse, da bi le bilo uspešno in bi kmalu tudi mi imeli [sm=duda.gif] . Po punkciji nisem imela bolečin. Sem pa morala tisti dan še dosti stvari uredit in verjamete ali ne na koncu nisem mogla več niti hoditi kaj šele da bi se usedla. Danes mi je že bolje ampak še vedno ni popolnoma brez bolečin. Še posebej ko grem na stranišče, pa ne vem ali je to od vsega tega skupaj ali je vzrok kje drugje? . No, predviden prenos zarodka je 06.09. ampak je možno seveda, da naju pokličejo prej. Upam na najboljše. In pa še nekaj .. Ali imaš še vedno možnost vstavit 2 zarodka? Jaz sem razmišljala v tej smeri ampak moj se še nekako ne more odločiti :) . Vsem tukaj želim veliko sreče in čiiiimprej čimveč plusekov [sm=smiley36.gif] Lp
|
|
|
|