zvončica88 -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 (22.7.2014 15:30:37)
|
Evo dopusta konec, že drug delovni dan za mano. Sploh ne morem vrjet, da je 10 dni dopusta tak hitro minil. Upam, da nama z dragim uspe še uskladit, da boma kake 3 ali 4 dni še skupaj fraj, da mogoče v avgustu ali septembru še kam pobegnema. Sem mislila, da bom lahko odmislila vse povezano z zanositvijo in prejšno nosečnost ampak nekako ni šlo. Sem se zavzela, da ko sem vidla kako [sm=duda.gif], da sem razmišljala da bi midva naslednjo leto tudi bila v troje na dopustu in kak bi bilo....ampak se žal ni izšlo tako kot je treba. Vidim, da nekatere od vas tudi jezi ta ovulacija. Jaz pojma nimam kdaj bi jo naj imela. Ker se je zgodilo, da sem v prejšnih mesecih ob različnih znakih jo imela. 1x sem zaradi bolečin in suma na slepič pristala v bolnišnici, kjer so ob ultrazvoku rekli da sem tik pred o in da so bolečine povezane z jajčniki oz. maternico. Drug mesec isti znaki, sem mislila, da je to to ampak sem dobila potem krče podobne kot pred [sm=hudicek1.gif] in sem v tistem obdobju zanosila...... Po ss prvi ciklus, zopet oboji znaki, tak da sem kar zmedena. Če ta mesec ne uspe, kar imam občutek da ne bo, potem si moram o teste nabavit, da malo spremljam kdaj bi naj bilo. Treba bo malo odmislit in bo ko bo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|