maja2014 -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 (13.7.2014 12:31:38)
|
_pika_, žal mi je. Vem, da so zdaj katerekoli besede odveč, zato ti želim da čimprej zagledaš ponovno plusek. Medtem pa si kaj privošči, dase boš bolje počutila. Evo, jaz sem se danes zjutraj zbudila natečena do očesa, da še gledat nisem mogla [sm=zmeden.gif] Cel obraz sem imela natečen, groza. Edini dežurni zobar je delal do 12-ih. Sva šla z mojim, sem ga kr not s sabo povlekla [sm=jezicek.gif] Mene je tako strah zobarja, da je joj....ampak če sem pa jaz danes šla, je pa moralo res biti že hudo...in sem k sreči naletela na super zobarja (bom poklicala jutri, ko bom lahko govorila, če sprejemajo nove paciente). Ni me obsojal, kje sem hodila tako dolgo, nič. Je videl, da me je zelo strah in je rekel, da mi bo dal 4 injekcije, da ne bom nič čutila. Sej ne morem z besedami opisat, kako se mi je vlekla pot do ambulante...ampak je šlo mimo...sicer ko je injekcija potem, ko sem šla ven, popustila, je začelo bolet kot sam hudič, boli še zdaj. Dobro, najhuje je mimo. Zdaj bom pa redno hodila, ne grem še enkrat skozi kaj takega... Drugače pa imam še vedno M...se mu ulije cca 2x na dan rjavo...7. dan torej.
|
|
|
|