Anonimen -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 (25.8.2014 16:07:00)
|
evo, da se malo javim. My calendar mi pravi, da rabim čakat samo še 3 dni[sm=bravo.gif] v bistvu v četrtek je dan d, bo 26. dnevni cikel naokoli. Pa bomo videli. Mi je pa smotano, ker je ravno tako, da mojega ni zjutraj doma, jst pa tut pol v službo... je pa težko da bi bla tok časa tiho, da oba prideva domov, da mu pa po telefonu povem mi je pa tut dizaster [sm=smiley36.gif] zato pa pravim, da bi najraje počakala do vikenda, čeprav bom tudi tako kot Sassika že prej vedela da je to to, test bo samo potrditev... Upam, da mam prav... Zize so še vedno kar precej boleče, opažam, da zjutraj manj, tekom dneva se pa bolečina stopnjuje... jst ko se spomnim, vzamem Folno kislino od Sensilaba. To je zaenkrat. Elevit bolj priporočajo ko enkrat zanosiš, ker ima več vitaminov in mineralov v sebi, ampak je bilo meni po njih grozno slabo... pa sem od večih slišala, da povzročajo še dodatne slabosti. Pa ful težko sem šla na wc, ker ima noter tok veliko železa in posledično zapira... tko da ne vem... prejšnjo N sem imela kar Sensilabovo folno kislino, pa Donat sem pila, zaradi magnezija. bodite pridne, pa fajn se za zize šlatajte!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] anonimna [sm=muca.gif][sm=muca.gif]
|
|
|
|