Anonimen -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 (22.8.2014 21:46:31)
|
Anonimna ali so te po treh splavih dali na ksno preiskavo? ??? prvič sem imela splav v 22t, ker mi je popustil MV. drugič ni bilo utripa na začetku nosečnosti tretjič je bila prazna GV... Praktično je bil trikrat drugačen vzrok, na preiskave pa te pošljejo po treh enakih diagnozah. kakorkoli, moja G naju je poslala na genetiko, da so opravili kariotipizacijo, dobila sva bp izvide, oba 46 kromosomov, jaz xx, moj ****, tako da z genetiko je vse ok... Predlagala mi je še histeroskopijo, ampak sem zavrnila, ker nikoli nisem imela težav z zanositvijo (vedno je uspelo v kakšnih 3-4h poskusih), pa tudi prvič (če nebi imela slab MV) bi po moje brez težav donosila. Mislim, da sem pač tista, katera po statistiki pade v delež neuspelih nosečnosti zaradi višjih sil... Verjamem, da tudi za naju sijejo sončni žarki, le čez oblake se morajo prerinit... brez optimizma bi pa težko shajali... Je pa izredno težko... nekatere kolegice so v tem času že drugič noseče, praktično vse iz moje družbe imajo že otroka, pa sem bila prvič noseča edina ki je sploh razmišljala o tem, ostale so se še vse menle o žuranju, menjavanju dedcev ipd... pa so zdaj že vse z družinicami... ah ja, kako se obrne... anonimna [sm=muca.gif][sm=muca.gif]
|
|
|
|