patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: reni70 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: petea reni70, tvoje pisanje je tako nejasno in luknjasto, da vsaj meni z vsakim sporočilom odpre več vprašanj kot da odgovorov. Če tudi v vrtcu tako nejasno komunicirate z osebjem, se vedno manj čudim, da imate težave. saj, jaz se ne čudim, da je nisem "razumela" Zakaj bi naj bilo tako slabo, da se je opravičevala? Po mojem bi bilo veliko slabše, če zapleta, v katerega je zapadla, ne bi vsaj poskusila nekako zgladiti. ma, kolikor vidim njene poste , so iskali delo v avstriji in se tja nedolgo nazaj preselili? zdaj, če ne štekate, da so tam pač druga pravila in navade, in da bo za vse vas na začetku stresno in da sprememba prinese nekaj "lovljenja" preden se utečete, potem ste se rahlo naivno v to spustili v vse to. ne vem zakaj ste sploh odšli s trebuhom za kruhom, če niste pripravljeni na spremembe in na to da bo drugače. niti ne vem zakaj tle sprašuješ za nasvet. to je tko kot bi odšla v švico in potem tle spraševala kako reagirat na dogajanja v švicarskem okolju. moj nasvet: raje se obrni na koga, ki ima izkušnje iz prve roke ali nekoga iz tega okolja kjer trenutno ste. to je tko kot bi jaz spraševala kako reagirat v našem vrtcu (ki je btw 3000km stran od prvega slovenskega) - ni za primerjat, da niti ne omenjam dvojezičnosti, ki je dodaten faktor, ki ga je treba upoštevat (ja, še dalj traja da se stvari "ulovijo" v utečene smernice). ti pa niti ne omeniš, da ste se nedolgo preselili v drugo državo, tko da, pišeš tako selektino, da je groza, če po tem skrpucalu prosiš za nasvet. [/quote Spijunka ,ti pa glih ves kolk dolgo smo v tujini. Nobena druga pravila niso za otroke,,nismo na drugem planetu ok. Pa prosim,ce se vec ne javljas,ker mas res bolane....Tvojega nasveta pa res ne bi upostevala,ker se zna zgodit,da bi postala vesoljc. Uuuu, aua, Matejči tole je bilo pa tako zelo direkt na nos ( beri ego), da se skozi monitor čuti