Hope2 -> RE: predvolilne obljube (14.6.2014 5:00:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela123 Tako, začenja se. Prej sem poslušala znamenitega JJ, kaj je vse obljubljal če zmaga, med drugim tudi, da bodo otroci od 3. razreda OŠ naprej dobili brezplačne tablične računalnike in delovni zvezki ne bodo več obvezni. Ej, halo, tukaj je ena mama, ki se ji to zdi katastrofa!!! Naši otroci so itak vedno manj pismeno funkcionalni, nespretni, premalo se gibajo, pišejo kot kure, že zdaj preveč presedijo pred računalniki, on pa mi daje take predvolilne obljube. Se bomo mogli selit v tujino, če bo zmagal in bom želela, da moji otroci še naprej veliko pišejo in berejo?[sm=zmeden.gif] Ne vem kam v tujino bi se rada odselila, ampak tu pri nas mora imet ze vsak 4 letnik tablico v soli.[sm=jezicek.gif] Tudi knjige berejo iz tablic, ja grozni smo[sm=jezicek.gif]. Doma mu pac omejis racunalnik/tablico. S kako nespretnostjo, premalo gibanja, grdega pisanja.... zaradi uporabe tablic v soli, pa nimamo tezav, v bistvu glih kontra, je se prevec aktiven, barva in pise pa zelo lepo za svoja leta. Kar se tice branja pa tudi kontra, veliko vec lahko prebere iz ipada, kot iz prave knjige. Vseeno pa uporabljamo obe, ker so meni osebno bolj vsec prave knjige in nocem, da se izbubi v racunalniskem svetu. Ampak to je na nas starsih, da doma poskrbimo za neko ravnovesje in ne vesimo vso krivdo na solo in druge! Po drugi strani pa ene druzine nimajo denarja za tablice in to da jih lahko brezplacno dobijo v soli, je za take otroke le plus, saj so lahko v koraku s casom, pa tudi manj zbadanja s strani tistih, ki imajo doma. Pa daj, saj ne zivimo vec v kameni dobi. Tablice se pa tudi ne rabijo 8 ur v soli, ampak le par minut na dan oz primerno letom in primerno delu/izobrazevanju. Ni sola kriva, da eni doma natepavajo igrice oz da jim starsi ne znajo omejit casa in jih poslat ven na igrisce. Sola je kriva le, da imajo ucitelja, ki ne zna omejit delo z tablicami, ki ne zna ali noce uporabljat se starih dobrih metod- tako kot pac eni starsi doma. Samo za to je kriva oseba, ne tablice!
|
|
|
|