|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nenavadna želja
19.6.2014 10:40:32   
ronja
2x objavilo

< Sporočilo je popravil ronja -- 19.6.2014 10:45:02 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu cmokic)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.6.2014 11:38:29   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
..pojdita skup v kino, na izlet, itd... pa boš videla, ali je za ali si želi samo zmenke v avtu;).

Tejča, res je, da smo različni, vendar so si fantje med seboj bolj podobni kot punce (mislim - par stvari je všeč veliiiki večini moških, vsaj po raziskavah sodeč;).

ej, jaz samo govorim, da če noče z njo nič drugega počet kot mečkat se v avtu, it's sometnig fishy. torej se strinjam s prvim poboldanim delom.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.6.2014 13:21:19   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: alda

Drgač pa podpis pod  Bakfak!!!user posted image

Samo tiskarski škrat ali je na delu nezavedni frojdovski lapsus - dolgo pričakovana skrita nepotešena želja (ki morda vključuje tudi mene???), pa si me nehote preimenovala???

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.6.2014 13:24:21   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Zanima me, kako naj vem, da mu je všeč in kaj naj naredim, da mu bo všeč.

99%, da mu je bilo všečuser posted image . Ne grist, bodi pozrna na občutljive točke in ga opazuj. Maš pa eno fajn knjigo od Lou Paget, kjer maš not opisane tehnike bolj podrobno.

In zakaj ne dovoljuješ možnosti, da morda to komu celo paše???

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.6.2014 13:26:01   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

moj iskren nasvet?

pri 17 nimaš kej v avtu seksat z devetnajstletniki... osredotoč se na druge stvari in počaki, da boš dovolj stara, zrela in pripravljena na zvezo kjer bo tudi spolnost prisotna...
to kar se zdej dogaja med vama je bleda senca tega kar spolnost, ljubezen in partnerstvo je...

kaj boš pa počela se boš pa itak sama odločila!

Mati, osredotočite se prosim na nekoga, ki ni vaš otrok.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.6.2014 13:44:22   
ronja
In zakaj ne dovoljuješ možnosti, da morda to komu celo paše???

Hehe, ja, seveda, čisto možno, da komu paše, ampak večina se mi zdi, da ni glih preveč mazohistov in verjetno se bo fant, če ga bo že drugič šavsnila, vseeno malo ustrašiluser posted image . Se mi zdi, da je za take eksperimente navadno fajn, da se malo boljše spoznata, vsekakor ne takrat, ko še za najbolj osnove nisi ziher, kaj mu je všeč... Za prvič oz. drugič, no... večinoma tudi fantje takrat še niso tako izkušeni... je navadno boljše it bolj počasi...
(PS: grizljat ni enako grist;).

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.6.2014 16:18:06   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: alda
Drgač pa podpis pod  Bakfak!!!user posted image

Samo tiskarski škrat ali je na delu nezavedni frojdovski lapsus - dolgo pričakovana skrita nepotešena želja (ki morda vključuje tudi mene???), pa si me nehote preimenovala???

eh, a tvoja izbira nicka je tudi nezavedni frojdovski lapsus - dolgo pričakovana skrita nepotešena želja? user posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.6.2014 20:36:28   
Bakfark
Mislis izbral sem nick, ki dovoljuje moznost lapsusa katerega jaz lahko izkoristim v izpolnitev lastne zelje??? Ne kontam....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.6.2014 10:23:39   
mateyka

Mislis izbral sem nick, ki dovoljuje moznost lapsusa katerega jaz lahko izkoristim v izpolnitev lastne zelje??? Ne kontam....

kaj pa vem, mogoče ti paše, da te folk skoz kliče ...fak. mogoče ti paše da jih dražiš, če se zmotijo. kaj jaz vem kaj točno bi bil tvoj vzgib, možen pa je. naenkrat si tako nekontarski? ne verjamem.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.6.2014 14:40:34   
cmokic
mateyka: ne niti najmanj mi ni v interesu, da sem punca za igrice. hvala ti
ronja: čestitam za tako velik naraščaj. :D Se strinjam, da mladi fantje ne znajo pokazati, da imajo nekoga res radi. Mislim pa si, da fantje dan danes hočejo punco samo za avanturo, vsaj te starosti fantje. strah me pa je, ne vem zakaj, da me ima res samo za kratko avanturo. Od prijateljic sem že dobila nasvet naj si s tem ne belim glave in naj pustim to za sabo, vendar ni tako lahko, kot se zdi.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.6.2014 11:59:46   
ronja
Cmokic, povabi ga kam drugam, da ne bo samo avto v igri. Če nič drugega ne bo hotel, potem tako nimaš kaj z njim počet, razen seksat, če bi si to želela, to ti pa ni (vsaj tako se mi zdi, da si ne želiš samo seksa - nič ni narobe, če bi si ga, vendar večinoma si vsaj prvič res želimo neko varnost, ki jo daje zveza). Če se ne počutiš varno, ne delaj nečesa, kar ti ni. Lahko greš z njim ven, ni se ti pa treba z njim mečkat, če ti ne paše, to ni tvoja dolžnost, to je tvoja pravica, če ti paše.
Kar se tiče fantov (kadarkoli, dandanes ali prej;) pa je enkrat kalbo lepo povedal: vsi fantje smo šli ven iskat seks, pa smo skoraj vsi potem prišli z obročkom na roki domov. Skratka: da fantje iščejo seks, punce pa zvezo, navadno pa to potem pride oboje skupaj.

PS: Moje izkušnje so bile sicer mal drugačne, ker so bili vsi (trije) fantje bolj resni kot jaz, en bi se kar takoj poročil, drug je načrtoval otroke, no, s ta tretjim jih pa mava... ampak so mi že večkrat povedali, da po sebi res ne smem sodit:D. Tako da odvisno, na kakega naletiš/izbereš. Res me pa nikoli niso privlačili ego-gobcači, ki obljubljajo ne vem kaj vse ali se hvalijo z nevemčim.

(odgovor članu cmokic)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.6.2014 21:08:04   
cmokic
Hvala, da me razumeš. Ja sem oseba, ki si na začetku želi samo malo uživati (brez sexa seveda) in ta "najstniška" leta samo lepo preživet (brez kakršnih koli nevšečnosti). Ampak uživati na prijazen, lep način (brez drog in takih stvari). Sem pa spoznala, da so mi bolj všeč osebe, ki so starejše, oz. pametnejše, glede teh stvari, saj razumejo kako nevaren je lahko spolni odnos in kakšna je lahko po tem, zveza. Moram priznati, da sem se na njega nekako navadila in bi ga bilo težko "odjebati".

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.6.2014 23:43:35   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: cmokic

hvala za odgovor, vendar nisem rekla, da sva počela kaj več, kot samo to, kar sem prej napisala.Nisva šla še tako daleč.
se povsem strinjam z vami in bom vaš nasvet vzela za poduk. Verjetno je pa res vse lepše, ko se imata dva resnično rada.

V bistvu ne bom nič pametovala v smislu, da si premlada, ker je mladost in zrelost za seks dosti relativna. Bi le omenila, da očitno ne kapiraš, kaj vidva počneta. Upam, da se zavedaš da je to neke vrste seks- natančneje oralni seks. To je zadnja leta precej razširjeno še med mlajšimi kot si ti, v smislu, da se ne gredo zares spolnih odnosov in se od tega ne da zanositi. To je že res. Drugače pa lahko snameš vse ostalo čisto enako kot pri pravem spolnem odnosu. Tako, da kakor koli obrneš zadeva ni tako nedolžna in ni le predigra, kot to ti imenuješ in hkrati razlagaš, da nista šla tako daleč oz. nista seksala. Iz tega vidika sta. In v končni fazi je prav toliko kot je važno, da uživa on, važno, da ob tem uživaš tudi ti. A si?

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu cmokic)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.6.2014 23:46:39   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: cmokic

Hvala, da me razumeš. Ja sem oseba, ki si na začetku želi samo malo uživati (brez sexa seveda) in ta "najstniška" leta samo lepo preživet (brez kakršnih koli nevšečnosti). Ampak uživati na prijazen, lep način (brez drog in takih stvari). Sem pa spoznala, da so mi bolj všeč osebe, ki so starejše, oz. pametnejše, glede teh stvari, saj razumejo kako nevaren je lahko spolni odnos in kakšna je lahko po tem, zveza. Moram priznati, da sem se na njega nekako navadila in bi ga bilo težko "odjebati".

Potem si se tega lotila malo narobe. Ko bo imel fant zapeto zadrgo in in ti v ustih žvečilni namesto njegovega tineta, boš lahko rekla, da se greš najstniško ljubezen na romantičen način brez seksa.

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu cmokic)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.6.2014 14:26:38   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

kaj pa vem, mogoče ti paše, da te folk skoz kliče ...fak. mogoče ti paše da jih dražiš, če se zmotijo. kaj jaz vem kaj točno bi bil tvoj vzgib, možen pa je. naenkrat si tako nekontarski? ne verjamem.

Ne verjamem oz. težko verjetno, da se izbira nicka lahko tretira kot lapsus, zmota, sploh pa ne kot slučaj.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?