|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nenavadna želja
10.6.2014 11:39:54   
Anonimen
Ne vem ali ste ali niste imeli že kake podobne želje, ampak sam si neverjetno želim, da bi mi ženo ob meni obdelal še nekdo drug. Najina veza je trdna, nimava težav. Vem pa, da nikoli ne bo pristala na to. Kakšen nasvet?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nenavadna želja
10.6.2014 11:52:39   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne vem ali ste ali niste imeli že kake podobne želje, ampak sam si neverjetno želim, da bi mi ženo ob meni obdelal še nekdo drug. Najina veza je trdna, nimava težav. Vem pa, da nikoli ne bo pristala na to. Kakšen nasvet?

Da bo končno enkrat zadovoljena ali pa je misel na tuji lingam v tvoji ženi tako rajcig (s povdarkom na tujem moškem spolovilu), kar bi lahko pomenilo, da ti žena služi kot eksploatacijsko sredstvo, da se finalimente dokopaš do svojih latentnih fetišev???

Majsta, preskoči muko, direktno si omisli enega ****ča.

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 10.6.2014 11:53:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2014 13:21:45   
Tejča05
Če bi men to moj predlagal bi lahko od tistega trenutka pritiskal vse kar bi si zamislil in žele, ker meni bi se zdelo to tako kot da se mu po domače povedano jebe za mene.

Ne vem pa kako vidva funkcionirata, če je tvoja za to ali bolj odprte narave ji pač povej to željo in poizkusita.
Pri meni bi to pač pomenilo po vsej verjetnosti konec najine veze.

To je pač gledano iz moje strani in moje skromno mnenje. Kaj pa kako pa drugi počnete pa je bistvo samo to da vam je všeč in da se seveda strinjata oba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2014 14:40:28   
ronja
Zaradi želje ga ne bi pustila, razen friki variant - če bi si želel nekoga fentat recimo. Za neke spolne fantazije pa ne. Kar pa ne pomeni, da bi mu glih vsako uresničila. Imaš več variant:
- lahko ji poveš, pa te razume in se strinja in sta oba zadovoljna
- lahko ji poveš, pa te razume, ampak se ne strinja in se dogovorita za kak kompromis, da ti recimo samo govori kaj takega zraven in si ti pač dalje predstavljaš v glavi
- lahko ji poveš, pa te ne razume in mata problem
- lahko ji ne poveš in dalje to furaš samo v domišljiji
Kaj dosti več drugih variant pa ne vidim... Aja, seveda še bakfarkova, če bi si želel izkušnjo z moškim in bi bila žena samo posrednica.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2014 17:48:43   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
Da bo končno enkrat zadovoljena ali pa je misel na tuji lingam v tvoji ženi tako rajcig (s povdarkom na tujem moškem spolovilu), kar bi lahko pomenilo, da ti žena služi kot eksploatacijsko sredstvo, da se finalimente dokopaš do svojih latentnih fetišev???

you read my mind.. user posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2014 12:31:06   
Andromeda

Vem pa, da nikoli ne bo pristala na to. Kakšen nasvet?

Spoštuj dejstvo, da nikoli ne bo pristala na to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2014 13:28:56   
alda

NImata težav???
Mislim da težava je,će si želiš še nekoga drugega zraven !!
Drgač pa podpis pod  Bakfak!!!user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2014 13:44:19   
josephine27
Tudi jaz mislim, da spoštuj to, da ona misli drugače. Sam jo precej bolj dobro poznaš kot mi tukaj in če veš, da one ne bo za to je to to.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2014 14:05:36   
Balerina

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

- če bi si želel nekoga fentat recimo.

Ronja moj je precej bolj odprt glede tega. Ker v zadnjem letu dokar gradiva sem mu večkrat rekla da bi kakšnega izvajalca kar fentala pa me še ni pustu user posted image . No ja tudi jaz se pomirim in so to samo besece ko me razkurijo.

Drugače pa Anonimin so ti druge že več ali manj vse povedala. Ti jo najbolje poznaš in veš kako bo reagirala. jaz nebi prav dobro in bi moj potem bolj na suhem ostal, ker bi to razumela kot da mu pač ni kaj dosti do mene, če bi me delil še s kakšnim.
Če je želja močna ali ne to ti veš ali lahko živiš samo z domišlijo ali ne tudi to ti veš. Ali si pripravljen izgubiti še njo samo za to da zadovoliš svojo domišlijo?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2014 20:00:47   
ronja
Ronja moj je precej bolj odprt glede tega.
user posted image Izvajalci in razni majstri izuzeti. Tam bi si včasih še želela, da bi kdaj tako čutil in se res razp*user posted image .
Anonimen, daddy navadno v takih temah napiše: "V domišljiji je vse dovoljeno."... Če že sam ziher veš, da to ne bi glih dobro vplivalo na vajin odnos in ona ne bi bila nikoli za, verjetno res nima smisla tvegat...

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2014 8:18:00   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Anonimen, daddy navadno v takih temah napiše: "V domišljiji je vse dovoljeno."...

user posted image user posted image Saj je tud v reali vse dovoljeno, kar se spolnosti tiče, pod pogoji seveda, da gre za polnoletne osebe, da gre za prostovoljne odločitve vseh vpletenih in da se vsi vpleteni držijo vseh pravil, ki so si jih pri tem postavili, ter da si seveda upajo zaživet svoje fantazije user posted image .

Gor me pri anonimnem malo zmoti mišljenje, ko že vnaprej "ve", da njegova ne bo za to ...... kar me malo spominja na ( doooooooooooolga leta nazaj ) nekatere sošolce ( še v osnovni šoli ), ki si svojih skritih simpatij niso upali pobarat za karkoli, ker jih je bilo že vnaprej strah negativnega odziva. Če ne probaš, ne veš, al kak že rečejo? Po drugi strani pa drži tudi to, ko pravijo, da skrito fantazijo najlažje uničiš tako, da jo uresničiš ( v smislu da dejansko sploh ne izpade tako super, kot se ti je sprva dozdevalo, da bo ).

Odziv ( tudi na tej temi ) pa je še enkrat pokazal, da med ženskami in moškimi ostaja kar velik komunikacijski "šum" - ker si ženske na splošno besede razlagajo dodatno ( nima me rad, ni mu več do mene ..... ), skušajo brat "med vrsticami" ( tudi kadar tam v resnici ni kaj prebrat ), zato anonimni verjetno tudi domneva, kak bi bil odgovor njegove partnerke na to ( in najbrž se tu niti ne moti ). Univerzalnega nasveta za njegovo "tegobo" mu tako najbrž nihče ne more dat.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2014 18:14:19   
Anonimen

Zakaj pa potem sploh to razmišljaš še in razglabljaš če veš da nebo, in zakaj ji tega ne omeniš, mogoče pa bi bila za, no sicer verjetno ne ker si že tako napisal, ampak mogoče pa skriva to globoko v sebi. to se mi po eni strani sploh ne zdi nič posebnega, v teh časih že ne. vem pa da tega sama nebi zmogla, mogoče samo zato ker sem ženska. poznam pa en par ki to redno prakticira, pa se mi zaradi tega ne zdita prtegnena al pa odvratna, pač to ju rajca, jbg in smo vseeno frendi, brez obsojanj. mene pa neki druzga, spet nevem koga pa še neki druzga, tko da, sam najbolj veš a jo smeš to samo vprašat ali ne, good luck
ps. ali si pripraljen tudi na to da mogoče nje nikoli več neboš videl tako kot jo sedaj, mogoče boš potem moral z tem živeti celo življenje in mogoče je nikoli več neboš ljubil tako kot jo sedaj. premisli

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2014 18:32:06   
Stanislava_

Vem pa, da nikoli ne bo pristala na to. Kakšen nasvet?

Vprašaj jo, kaj ona bi. Če je vajina veza trdna kot praviš, je odgovor ne bo zamajal, ne tak, ne drugačen. Ne vem pa, zakaj te je v trdni vezi to strah vprašati?

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2014 0:26:43   
Teresa
Oh no, to pa ni tako nenavadna želja. Ko bi ti vedel, kakšne želje vse imajo ljudje v spolnosti, potem bi definitivno spremenil naslov v kaj bolj "navadnega".
Niti malo deviantnosti ni v tej tvoji želji in verjemi, da bi tudi tvoja gospa razumela to tvojo "fantazijo". Predlagam, da ji to omeniš enkrat bolj v hecu in se izdatno potrudiš, da vse skupaj izgleda bolj kot šala. Kaj pa veš - mogoče bi pa bila zanjo celo sprejemljiva ponudba. Sicer pa boš na to pozabil in šel dalje, kajne?
Pred leti se spomnim, da sem imela dva pacienta (poročen par z že skorajda odraslimi sinovi), kjer smo znova in znova odpirali temo spolnih fantazij. Lahko mi verjameš, da sta šele pri svojih skorajda petdesetih letih začela živet pravo (za njiju) sprejemljivo spolno življenje. Zakaj? Ker si prej nista upala povedati in priznati svojih lastnih razmišljanj in svojih lastnih želja.
Pogumno torej z besedo na dan, več kot ne pa pač ne more reči. Domnevam pa tudi, da bi bilo vsaj čudno, če že ne zastrašujoče, v kolikor bi te zaradi izražanja lastne želje postavila čez prag.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2014 22:10:07   
cmokic
pozdravljeni..
imam resno vprašanje za vse moške, mogoče tudi ženske.
s partnerjem sva imela v avtu nekakšno pred igro in takrat sem ga imela prvič v ustih. Zanima me, kako naj vem, da mu je všeč in kaj naj naredim, da mu bo všeč. Nikoli ni spustil kakršnega koli glasu, zato sem v skrbeh.

(odgovor članu Teresa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.6.2014 9:38:18   
ronja
Zanima me, kako naj vem, da mu je všeč in kaj naj naredim, da mu bo všeč.

99%, da mu je bilo všečuser posted image . Ne grist, bodi pozrna na občutljive točke in ga opazuj. Maš pa eno fajn knjigo od Lou Paget, kjer maš not opisane tehnike bolj podrobno.

(odgovor članu cmokic)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.6.2014 21:16:27   
cmokic
Hvala za odgovor, vendar sem še zmeraj v dvomih.
ne vidiva se velikokrat, ampak ko se vidiva, on pričakuje samo sex (tako se vsaj meni zdi).
Velikokrat sem mu omenila. da ga imam res rada, on pa me je samo gledal.
Ali on sploh misli resno? v družbi se nikoli nisva držala za roke. Ko zagleda svoje prijatelje, me pusti samo in gre k njim.
Kaj naj si mislim o tem?
Prijateljice mi govorijo, da me ima rad, ampak mi tega ne zna pokazati.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.6.2014 21:24:45   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: cmokic

Hvala za odgovor, vendar sem še zmeraj v dvomih.
ne vidiva se velikokrat, ampak ko se vidiva, on pričakuje samo sex (tako se vsaj meni zdi).
Velikokrat sem mu omenila. da ga imam res rada, on pa me je samo gledal.
Ali on sploh misli resno? v družbi se nikoli nisva držala za roke. Ko zagleda svoje prijatelje, me pusti samo in gre k njim.
Kaj naj si mislim o tem?
Prijateljice mi govorijo, da me ima rad, ampak mi tega ne zna pokazati.

kok sta pa stara, če ni skrivnost?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu cmokic)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.6.2014 21:31:31   
cmokic
jst sm 17,on pa 19
in res potrebujem nasvet od starejše osebe.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.6.2014 21:37:23   
Izabelina
moj iskren nasvet?

pri 17 nimaš kej v avtu seksat z devetnajstletniki... osredotoč se na druge stvari in počaki, da boš dovolj stara, zrela in pripravljena na zvezo kjer bo tudi spolnost prisotna...
to kar se zdej dogaja med vama je bleda senca tega kar spolnost, ljubezen in partnerstvo je...

kaj boš pa počela se boš pa itak sama odločila!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu cmokic)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.6.2014 21:50:23   
cmokic
hvala za odgovor, vendar nisem rekla, da sva počela kaj več, kot samo to, kar sem prej napisala.Nisva šla še tako daleč.
se povsem strinjam z vami in bom vaš nasvet vzela za poduk. Verjetno je pa res vse lepše, ko se imata dva resnično rada.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.6.2014 22:43:21   
Tejča05
Dovolj si stara, da lahko začneš odkrivati sebe in svet kar se tiče ljubezni. Tukaj se ne sekiraj in pojdi tako kot sama čutiš. Bodi pa previdna. Če ti do česa ni tega tudi ne počni.
Ker te zaradi tega nihče ne bi imel raje. Kaj pa komu paše in kako se boš pa že sama naučila. To se ne da tako naučiti, da ti nekdo nekam napiše pa tudi vsakemu paše kaj drugega ali drugače.

Vse kar ti lahko rećem ta trenutek je da uživaj ampak po pameti. ;)

(odgovor članu cmokic)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.6.2014 22:49:10   
cmokic
hvala.. manjkal mi je pogovor in nasvet.. hvala

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.6.2014 9:25:56   
mateyka
če ne počneš nič drugega z njim kot da se muckata v avtu in on ne kaže interesa za kaj več izven avta, potem itak ni to neka prava veza, ki ti bo dala več kot to kar ti daje. če ti je to dovolj, ok, furaj to, če ti pa ni, pa - ne zgubljaj časa s takim pimpekom in pojdi lepšim dogodivščinam naproti. definitivno to kar imaš sedaj ni vse kar se da iz veze potegnit. nasprotno, prave veze so zabavna in izpolnjujoča stvar, tako da ja - definitnivno lahko najdeš boljšo kot je ta, ki jo furaš zdaj.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 19.6.2014 9:26:58 >

(odgovor članu cmokic)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.6.2014 10:39:51   
ronja
Kaj naj si mislim o tem?

To ti mi na daljavo težko povemo... Sama sem zbežala na wc, ko me je lubi prvič poljubil na faksu pred sošolci - pa mava danes 3 froceuser posted image . Sem ga mela rada, samo mi je bilo u iber nerodno, pa mislila sem, da bo to ena kratka romanca in sem bila paf, ko ni mel nobenih zadržkov:D. Kasneje sva šla vsem na živce s svojim crkljanjem:D. Tako da... ni glih to zdravo za gotovo:D.

Mladi fantje dostikrat ne znajo pokazati in ja, hormone majo nabite do plafona in jim je težko mislit na karkoli drugega, ko so s svojo omiljeno privlačno deklico... Kar ne pomeni, da so slabi;). Lahko pa te ima res samo za to, vendar ti tega na daljavo nihče ne more povedat.

Meni se sicer okušanje spolnosti pri 17ih ne zdi nekaj strašnega - pod pogojem, da sta oba za in si oba to želita. Če imaš občutek, da te on v to sili, pa ne delaj tega. Samo če si TI to želiš. POtem ti ne bo žal, pa če bo to pri 17ih ali 27ih. pojdita skup v kino, na izlet, itd... pa boš videla, ali je za ali si želi samo zmenke v avtu;).

Tejča, res je, da smo različni, vendar so si fantje med seboj bolj podobni kot punce (mislim - par stvari je všeč veliiiki večini moških, vsaj po raziskavah sodeč;).

(odgovor članu cmokic)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?