coala -> RE: Junijski škratki 2014 (4.9.2014 14:48:32)
|
pejka si pomislila mogoče,da je žejen,če noče pit pri tebi.Tudi moj kadar joče in nče mleka pit mu dam malo prekuhane vode in piiijeee,nardi kar ene 10 požirkov na šus.Tudi mi smo veliki 65,5 in težki 7280g,ni čudno če me hrbet boli[sm=smiley36.gif].Moj fantek spi od 7h,8h do pol enih ali pol dveh ponoči,pol se pa konča,ker pol smo pa na 3 ure.Je bil zdaj od ponedeljka do srede malo siten zaradi pikice,danes pa je že boljše volje.Prime že z obema rokicama,vse kar viidi hoče prijet.Sem si danes delala kapučino in je videl škatlo,seveda je moral celo pretipat.Smo pa mi takole,v stanovanju imam še en voziček,ga dam notr malenkost dvignem in gre povsod z mano.Ko kuham me ves čas gleda,ni niti malo siten,ko sem na roke prala njegove bodije tudi z mano v kopalnico in gleda.Imam tudi tisto peno ki se sestavi in da na tla,na tisto dam tisto podlogo z igralnim lokom in se tudi kar zaigra ponavadi se z obema rokama prime za igračke na obeh straneh.Zelo rad je tudi natrebuščku in radovednost pase ,se tudi sam prekotali s trbuščka na hrbet[sm=smiley36.gif],mu pa še malo fali v obratni smeri,čeprav poskuša na vso moč tudi to.Je pa zanimivo,ko mu majčko slačim,rokico iz rokava,se začne na glas režat.Glede hrane,pa tudi mi imamo ta veliko škatlo 3 dni[sm=zmeden.gif],pa še je rekla,da se začne z drugo hrano šele pr 6 mesecih,pol ko sem jo začudeno pogledala,je rekla no pri 5h.Kako ste pa vi kaj seznanjene s tem?
|
|
|
|