bauko
|
Uuuu, že več kot 6kg in čez 60 cm, tvoj pa res hitro raste! Kdaj se je rodil? Moja je pred enim tednom imela 4300g in 57cm...malo ji manjka pri teži, ker sem rabila en čas, da sem ugotovila, da tolk zlo slabo sesa. Ampak zdaj gre gor po cca pol kile na 14 dni, kar je glih neka zlata sredina Lička so polna, nogice in rokice pa vedno bolj špehkaste, hihi. Tolk je fino mehka Joj, te košare! Po eni strani skor umrem, ko jo moram nest po stopnicah, po drugi strani pa je že skoraj premajhna! Čeprav tamala se itak rada tišči - vedno zleze na eno stran. Včeraj sem jamrala, da noče bit v vozičku - smo spet probali, po dolgem času spet makadam in je zaspala tam, kjer je najbolj rukalo in se zbudila na asfaltu! Sicer je spala samo 20 min, ampak je! ...vsak dan me s čim preseneti... Jaz jo dajem spat v posteljico...mislim da so dimenzije 60x120 ali nekaj podopbnega. Pač klasična otroška posteljica, ni zibka al pa kaj podobnega. Včeraj in predvčerajšnjim me je spet presenetila - taprav trenutek sem jo položila not (prej sva se seveda pocrkljali in vse), zadekala s kouterčkom z obeh strani, da se ne razbrca prehitro, rekla lahko noč in šla. In je zaspala, celo brez dude, čeprav je bila budna, ko sem jo položila! Upam, da bo to postalo navada... condfa8h, kako pa kaj narediš, če je skos po rokah? Ali ti veliko spi tudi čez dan? ...jaz bi mojo tudi več crkljala, pa mi tudi slučajno ne znese potem še sebe zrithat, kaj pospravit, počistit, oprat...kuhanje in trgovino je pa začasno moj prevzel... kopanje: tamala je začela ful uživat, vsak dan je bolj sproščena Otroška banjica je pri nas že zaključila svojo kariero - tolk je brcala in se stegovala in vsakič, ko se je, se je potem butnila v glavico, kar mi ni bilo všeč. Tako da jo od včeraj naprej dajem v taveliko banjo. Sicer gre ful več vode, samo je čist preživahna za tisto malo banjico. Si pa ne predstavljam, da bi imeli tuš kabino... A imate ve kaj večerne rutine? Ob kateri uri pa?
|