rakica82
|
Snowgirl čestitke za dvojčke , to pa je bil šok. Kako to ,da ti ginekologinja na prvem pregledu ni vidla dveh? Meni vedno reče, eden je Mi smo počasi začeli širiti novico o novem članu, pove kar hčerka, reče ne smem skakat po mamici ,ker ima dojenčka v trebuščku glede opreme, ne pretiravjate sploh seznami so povečini preveč obširni, za porodnišnico sploh ne rabiš toliko kot je tam napisano, za dojenčka tudi ne. Kupite nujno potem pa sproti, ker je brezveze kupit naprimer tri flaške, potem pa otrok noče pit po flaški, tako kot moje,... verjemite, ne rabite prav veliko stvari za začetek voziček imamo mi easywalker, že od prve, zelo zadovoljni, pa še poceni so bil itakrat, zdaj so že dražji, vozimo se pa povsdo, večiniam bolj po terenskih poteh previjalna, mi imamo pisalno mizo ,gor nama je mizar naredil nastavek za previjat, s poličko spodaj, zelo prostorna, dovolj prostora tudi ko otrok zraste. sploh, če ste večje, pride prav taka varianta. ko ne bomo več rabili, damo nastavek dol in je.