|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2015
8.8.2014 8:46:10   
happy215
kolibri, veliko jih pravi da shujsa potem ko je redne obroke zlasti ko se prebava uredi. nasplosno je bolj zdravo takom tudi jaz se trudim da bi imela redne obroke pa vcasih preprosto zmanjka casa :(
mene je v 6 tednu tako spikalo, imela res mocne krce- nisem spala, tudi stat nisem mogla, ker sem jmela pred tem ze en SS sem odsla na urgenco, dala mi je buscopan in lekadole in se je umirilo po parih dneh, tako da zdaj res brez tezav samo apetita za izvoz ;)

a je katera izvedela spol na NS. meni kljub 2 NS (yeeeeey pa le imam posnetek dvd :)))ni upala ugibati, je rekla da je atipicno user posted image :) dejansko se je ves cas prekrivala popkovina in nekaj casa je bil mogoce fantek nekaj casa mogoce puncka, tako da je zakljucila da ne bo ugibala.

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 151
8.8.2014 10:41:00   
rakica82
Jaz sem v drugi nosečnosti tudi imela vaginalni Uz na nuhalni, zato ker je otro kležal tako smotano in ni mogla zmerit pa sem telovadial na mizi, vse možnouser posted image , pomagalo ni nič tak oda smo na koncu mogli nardit vaginanli pregled. Pa je pol tud rekla joj za spol smo pozabili pogledat.

happy super za posnetekuser posted image

spol pa ne sekiraj se ,boš zvedla pa na morfologiji, ko je itak bolj sugurno in manj možnosti napak.

mi bomo tudi tokrat imeli kinder supriseuser posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu happy215)
Neposredna povezava do sporočila: 152
8.8.2014 18:14:24   
ZojaEma
Jaz danes iz nuhalne in vse OK user posted image !! Sva fuuul vesela! Pa ful je bilo fino opazovati najino pikico, jo je ginekologinja zbudila, da se je malo pemaknila, pol je še jeziček pokazala, pa rokice raztegnila, pa potem še nogice... skratka fuuul lepa izkušna! So nama pa napovedali deklico, ker naj bi se videla sramna kost. Ginekologinja je trdno prepričana o tem, jaz sem jo malo z rezervo vzela. Sem pa dala tudi kri za drugi hormonski test, čeprav so moji rezultati glede na mojo starost 31 let, super (1:3526 in 1,7 mm).

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 153
9.8.2014 20:36:33   
4tačke
Živjo!
Še ena februarka z vami ;) Rok imam 11.2., za sabo pa že 1. pregled in nuhalno, vse ok :) 13.8. imam že 2. pregled.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 154
12.8.2014 8:30:07   
ZojaEma
Čestitke 4tačkeuser posted image !

Jaz imam pa čisto čudne roke poroda, po menstruaciji bi naj imela rok 14.2, po prvem pregledu 19.2, po nuhalni pa 7.2! Me zanim kaj bodo rekli na morfologijiuser posted image . Nazadnje bom pa rodila konec januarja, hihi. Kakorkoli, samo da bo dete zdravouser posted image !

PS: upam, da se niste vse prestavile na FB user posted image

(odgovor članu 4tačke)
Neposredna povezava do sporočila: 155
12.8.2014 9:28:40   
happy215
zojaema nisi edina, jaz sem imela tudi pestre pdp:
1. 5.2. glede na datum zadnje M
2. 12.3. (ja marec, bi bila fenomen- prvi pregled pri G
3. prva nuhalna : 14.2
4. drugic na NS: 9.2.

ampak glavno da pride ven , teden gor ali dol ;)

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 156
12.8.2014 10:42:44   
Isa_
Živijo!
Jaz imam danes nuhalno in že komaj čakam! Sem prav nestrpna user posted image . Sem si pa mal prej merila pritisk in imam kar niskega 73/94. Še vedno mi prav nič ne paše jesti... Ima še katera podobne tažave?

(odgovor članu happy215)
Neposredna povezava do sporočila: 157
12.8.2014 11:27:21   
kolibri11
Ojla,

ne nismo še vse na FB :-) Hi hi prav zabavno mi je bilo to danes prebrat, kako vam datumi skačejo, meni je včeraj na pregledu sestra zamaknila trajanje nosečnosti za 2 dni pa mi je blo full čudno :-) Hi hi, proti vam sem pravi amater. Sem pa pol ugotovila, da je oni krogec nastavila na 18.2. namesto na 16.2. :-)

Tudi jaz ma problem s hrano. Full sem lačna, pa nič se mi ne je. Sem pa zdaj začela bruhat, ko ste po malem že vse nehale :-) Prej mi je bilo sicer full slabo, samo je minlo, če sem kaj pojedla.

A vas kaj dajejo hormoni? Mene kuha. Hvala bogu za tako poletje, ker ne vem kako bi drugače zdržala. Ponoči, bi si najraje kožo slekla tak mi je vroče :-(

Ima katera kak predlog za kako dobro knjigo ali film? Jaz sem na bolniški, pa si moram kaj za delat omislit :-)

(odgovor članu Isa_)
Neposredna povezava do sporočila: 158
12.8.2014 12:25:55   
ZojaEma
Jeeej me veseli, da se niste vse prestavile na FB user posted image !

Isa_ vem kako ti je, tudi jaz sem bila zelo nestrpna! Pol na nuhalni so bila pa taka čustva, da bi malo jokala malo se smejala, hihi. Naj ti čim prej mine čas do nuhalne!

happy215 se popolnoma strinjam, samo da pride dete zdravo ven, kadarkoli že to bo. Očitno najini user posted image ne rasteta po nekih napisanih pravilih.

Mene tudi vročina ubija, včeraj je bilo res neznansko vročeee. Slabosti nimam, me pa takole ko je ful vroče glava boli, pol pa ne upam vzeti tablete in malo trpim in veliko pijem, pa je. Meni je prav fajn, da ni pravega poletja in da je danes hladneje, naj kar traja!

(odgovor članu kolibri11)
Neposredna povezava do sporočila: 159
12.8.2014 13:09:20   
rakica82
Imate pa zanimive s temi PDPji resuser posted image , ajz se mod ozdej imela obakrat točno po menstruaciji mi nikoli niso nič premikali. V četrtek imam NS bomo videli kak obo tokrat.

Sem pa jezna kot ris, so me včeraj klicali od ginekologinje, da naj pridem po napotnico za diebetologa, ker sem imela na prvem odvzemu krvi malo povišan cukr. Bom vidla koliko je to ,ker me res jezi, mejo so pred tremi leti spustili in če bom zdej na neki dieti zaradi malenskosti bom res znorela.

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 160
12.8.2014 13:22:29   
ZojaEma
Jaz sem tudi slišala ja, da so pred nekaj leti znižali vrednosti. Jaz sem na prvem pregledu imela 4,7. En dan preden se greš spet testirati popij ful vode in ne jej nič sladkega. Mogoče boš imela boljše vrednosti, sploh če si šla le malo čez. Baje že komplicirajo, če imaš vrednost 5,0. Srečno!

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 161
12.8.2014 13:36:54   
rakica82
mah ja, sej pa ne pijem nič sladkega nilkoli, pijem samo vodo, dve nosečnosti za sabo, obakrat normalne, nobenga cukra, zredila enkrat za 4 drugič za 9 kg in zdej mi bodo kompliciraluser posted image

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 162
12.8.2014 18:22:35   
kolibri11
rakica82 če misliš, da res nimaš cukra se probaj zmenit, da te dajo pred diabetologom na ono testiranje, ko moraš glukozo pit. To naj te dajo še preden se javiš pri diabetologu, ker ko si enkrat v sistemu si za njih nosečnica z gestacijskim diabetesom do konca, pa če se vmes izkaže da maš cuker ali pa ga imaš.

Jaz sem mela povišan cuker že v 9 tednu, tako da se 6x na dan pikam že od takrat. Ne vem pa kaj bi morala delat, da bi mela zjutraj cuker pod 5. Sploh ni važno kaj jem in koliko popijem :-( Me prav zanima kaj mi bo diabetolog rekel. Je pa full čudno, ker zjutraj mam vrednost vedno čez 5.1 (kar je baje meja), četudi imam zvečer cuker pok 5. Ne prekoračim pa 1,5 ure po jedi nikoli mejne vrednosti. Prvi teden sem res full full pazila, posledično so šle kile full dol. Pa še v priporočilih imajo skoraj pri vsakem obroku kaj mlečnega, tako da sem mela od tega pune drisko. Zdaj zato jem "normalno". Pazim samo, da res ne jem sladkega, pa da striktno pazim, da vmes med dvema meritvama nič ne jem, ker to lahko vrednosti full popači.

Tudi mene večkrat boli glava. Skoraj vsak dan. Je pa res, da ko se naspim je veliko bolje, zato toliko več spim :-) Morda je glavobol od abstinenčne krize ker ne jem nič sladkega :-)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 163
12.8.2014 19:08:26   
rakica82
Kolibri sej glih to me moti ,da bom potem v sistemu in konec.

Na napotnici mi že itak piše gestacijski diabetis imela sem pa 5,2, akr bi pred tremi leti veljalo za ok. Bom zatežila malo, da naj preverijo še enkrat, ker te vrednosti lahko nihajo in če že morem met dieto pa to potem bi rada, je upravičeno. plus tega se mi res ne da kuhat posebi za mene in ostale člane družine

un test z glukozo je pa nagravžen, itak ga mam v vsaki nosečnosti preventivno, moja ginekolognija pošlje vsako nosečnico in do zdej sem imela vedno normalne vrednosti.

(odgovor članu kolibri11)
Neposredna povezava do sporočila: 164
13.8.2014 8:26:56   
ZojaEma
Rakica82 držim pesti, da boš zrihtala in ti ne bo treba k diabetologu! A katera ve, zakaj so znižali to vrednost za cuker??

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 165
13.8.2014 8:34:40   
rakica82
Zojaema h diebetologu že morem, mam napotnico, mam čaz mejo in pika.

Sej moti me predvsem to ub urah jest pa posebej kuhat ostalim samo zaradi neke umetne meje pa sem maloč ez bla na enem testu.

meja pa neuradno farmacevtski lobij, tako je meni rekel laborant ko sem v drugi nosečnosti delala test z glukozo

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 166
13.8.2014 10:10:24   
Isa_
Živijo!
Včeraj bila na NS in je vse ok! user posted image Je pa user posted image spal in ga je moral zdravnik malo buditi user posted image .

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 167
13.8.2014 12:42:25   
ZojaEma
Rakica82 verjamem, da je najbolj bedno si posebej kuhat, sploh če imaš doma že dva otroka. Ampak prepričana sem, da se boš znašla!

Isa_ super, da je bilo na nuhalni vse OK. Zgleda so pa naše bebike mali zaspančki, hihi. A spol so ti napovedali?

(odgovor članu Isa_)
Neposredna povezava do sporočila: 168
13.8.2014 13:19:13   
Isa_
ZojaEma - ne, ker ne želiva vedeti.. Bo še eno presenečenjeuser posted image
Me pa zanima v katerem tednu, mesecu ste v službi povedale da ste noseče?

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 169
14.8.2014 8:16:34   
ZojaEma
Isa_ dobra sta, da ne bosta vprašala! Jaz sem prevelik firbec, da ne bi, hihi.

(odgovor članu Isa_)
Neposredna povezava do sporočila: 170
14.8.2014 8:52:26   
rakica82
sem se že sprijaznila s te mkuhanjem, sej septembra se začne spet vrtec in bo lažje pol, ker bosta večino obrokov jedle tam.

isauser posted image za NS

spol pa po mojih izkušnjah, ko obakrat nisva hotela vedet, ni lepšega kot tisto pričakovanje in potem ko rodiš in babica reče punčka jeuser posted image . jaz ne zamenjam teh občutkov

(odgovor članu ZojaEma)
Neposredna povezava do sporočila: 171
14.8.2014 9:46:55   
oktober28
OJ punce evo nova februarka, PDP imam 13.2 je pa najin drugi otrocek,NS smo ze opravili kot tudi drugi pregled pri G,vse v redu zaenkrat ,spol pa se nevemo kajti beybi je imel cisto skupaj nogice i. ni dovolil pogledat,fajte mi povedat kje vas dobim na FEJSU vas nikjet ne najdem kje se skrivate ce mi lahko poveste?! ;-)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 172
15.8.2014 9:10:19   
rakica82
jaz sem tudi včeraj opravila NS,vse okuser posted image

Sem imela vaginalni pregled, ker se ni lepo videlo drugače. Je bil opa dete zelo živahno ,delalo prevale, mahal ali mahala nam jeuser posted image . Videli smo čisto vse kar je bilo treba

lep podaljšan vikend

(odgovor članu oktober28)
Neposredna povezava do sporočila: 173
15.8.2014 11:14:09   
Katte
Rakica, kakor presežeš mejo na tešče, se smatra, da imaš GD. Sploh ti ne naredijo obremenitvenega testa. Takoj se začneš 4x na dan špikati v prst in greš na dieto. Pri meni je bilo tako, da sem imela na prvem pregledu 5,2. Ko sem si začela meriti, je bilo par dni ok, potem se je pa zvišal jutranji sladkor. In so me dali na večerni inzulin. Potem se je zvišalo tudi po obrokih, ne glede na to, da sem se držala diete. Pa sem dobila še pred obroki inzulin, ker sem bila lačna, ker nisem upala skoraj nič jesti. Zdaj se je vsaj toliko ustalilo, da ne vzamem inzulina, če ne jem čisto nič OH.
Super za nuhalne. Tudi moja je za mano, rezultat je super, naj bi bila pa punčka.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 174
16.8.2014 12:13:06   
ZojaEma
Čestitke vem novim, ki so se pridružile in čestitke vsem za nuhalno user posted image !

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?