petea -> RE: Bi vrnili? (29.5.2014 21:59:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea http://www.24ur.com/novice/slovenija/ste-med-tistimi-ki-so-pomotoma-prejeli-dvojno-vracilo-dohodnine.html Bi vrnili, če bi vam nakazali dvojno vračilo dohodnine? mogoče so to meli pripravljeno za tiste, ko so jim recimo "pozabili" upoštevati priporočeno poslano olajšavo za družinske člane? in so jih tak nategnili za kasnejše izplačilo? [sm=hudicek1.gif] A so tebi 'pozabil'i upoštevati VDČ? ja, pa ne samo pri nas. je na dursu rekla, da pri veliko ljudeh,kar posledično pomeni, da smo imeli časa, da se do konca aprila pritožimo, potem se to vleče in potem bomo dobili nazaj denar nekje v jeseni, bi ga pa morali zdaj, ker odmera je prišla, samo napačna. seveda mi to, da imam potrdilo o priporočeni pošti in prevzemu ne pomaga ama nič....bi lahko bili vsaj fer in take primere, ko smo poslali, pa so oni zamutili, dali prioritetno...oz po uradni dolžnosti popravili zadevo v par dneh....kar bi lahko, ne vidim problema....tak pa lepo držijo moj denar...me zanima, če bom dobila obresti? take kot jih račuajo v kontra smeri.... Uveljavljaj olajšavo med letom, pa ne boš brezobrestno kreditirala države! Tudi če boš potem za nazaj s partnerjem spreminjala uveljavljanje olajšave s priporočeno pošto, pa se bodo namerno zmotili, bo razlika tako mala, da se ne boš jezila. Če pa si ena tistih, ki rada dobi en konkreten znesek naenkrat, si pa raje uredi en varčevalni račun z rednim mesečnim pologom za eno leto, tu boš pa še malenkost obresti dobila. Nananaja, Nekaterim se bolj splaca uveljavljati VDC za nazaj, ker npr. se jim pri dolocenih stimulacijah uposteva visina neto prihodka - nizji je, vecji bonus lahko dobijo.
|
|
|
|