liliana -> RE: moj mož me j... (20.5.2014 21:19:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: liliana Kaj so sploh trde in mehke droge.....? Kakšna je razlika......? Tega nikoli ne vem, ker si izgleda vsak to po svoje razlaga (no jaz se tu v definicije še nisem spuščala[sm=smiley1.gif]).....vem samo, da se pred vsakim martinovim in ko se gre za legalizacijo konoplje pojavijo parole "alkohol je trda droga, pa je dovoljen"....... razlika je tudi po načinu odvajanja od njih... odtegnitvene krize so različne od trdih je odvajanje hudič, je dobro, da je pod strokovnim nadzorom, pri mehkih pa se lahko folk sam doma odvadi, brez zdravil ali kakega terapevta Verjetno je še kaj.....? Ker potem je tudi hrana trda droga.....jaz poznam eno, ki je nekaj let hodila k terapevtu, da bi jo odvadil od poseganja po hrani.....se je recimo hotela tega odvadit, da ne bi posegla po milki v hladilniku ali po sladoledu, čipsu, pomfriju, pici......no, terapevt je tega ni odvadil, zdaj po nekaj letih je ugotovila, da njeni "trdi zasvojenosti" ni spasa......in če primerjam sebe, sem tudi jaz na trdi drogi.....ker moram biti zelo disciplinirana, da ne posežem po sladoledu v hladilniku....recimo štiri dni še gre.....peti dan pa pohopsam celo banjico v nekaj minutah......tak da bi tudi jaz rabila kako komuno, kjer ne bi bilo hladilnika, ker "terapevt" varianta in domači hladilnik očitno ne palita.......
|
|
|
|