Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
pika tisti pravi bioenergetiki oz.ki želijo pomagati itak ne smejo računati nič, ker je to njihovo poslanstvo. Lahko jim pa potem daš nekaj denarja, ampak res ni potrebe nekih velikih zneskov 10-20€. Je pa res da je pri nas veliko takih ki veliko računajo in potem nič ne pomagajo. Držim pesti da se vse uredi
tippi ne veš koliko sem vesela, ko si se oglasila , hvala da misliš name in držiš pesti. Mislim da so me zdej prav vsi napolnili z pozitivno energijo in sedaj čist skulirana čakam dan D. Sploh me ne skrbi, da bi bilo kaj narobe res noro, kaj dela moč pozitivnih misli in želja
zivjo borke, berem vas kar redno, dans imam pa vprašanje za vas:
sm bla pri G (zarad krajsanja M cikla) iz 28 se mi je skrajsal na 26 al pa celo 24... ker skusam zanosit je to potem tok težje sledit... nardila mi je UZ in vidla 15mm velik folikel na levi strani (je rekla, da O bo) napisala mi je tud Dabroston (od 18 do 25 dne cikla)...
moja G je bolj redkobesedna in zdej me zanima kdaj bo potem predvidena O? če rastejo folikli po 1-2mm na dan in če počjo ko so veliki od 20mm naprej... al je to preveč matematično?
kšn komentar, lih tok, da vidm a sm v kšnem hudo slabem stanju al sm v mejah normale...