nelly208 -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (30.6.2014 23:05:20)
|
anonimen5 bravo, lepo je slišat take pozitivne zgodbe. Vse dobro naprej. g1985 ne se sekirat, če maš občutek, da bo prišla je tudi to dober znak. Jaz še niti tega nisem imela. Sloncica jaz sem dala skozi le hsg, misliš da kaj ni vredu? Sturla hvala, mislim, da bo nekaj takega tudi v mb, sem brala na njihovi strani. Navijam zate, da ti tokrat uspe. Zame je to bil prvi postopek in vem, da me je ves čas spremljal strah. Tudi, če sem bila precej pozitivna, me je v podzavesti razjedal strah. Včeraj sem bila precej žalostna in na dnu...dovolila si sem, da spravim vse to iz sebe. Danes sem že polna energije za nove dogodivščine in zmage. Malce bom odklopila in se posvetila stvarem, ki sem jih zaradi prvega postopka čisto zanemarila. Komaj čakam, da si naberem fizično kondicijo, saj me je vse to polenilo. Prihajajo tudi dopusti, tako da bo čas hitro mineval. Punce ne se preveč sekirat, prišel bo trenutek za vse nas, le strahov se znebite. Čeprav je šele prvi postopek za mano, sem se iz tega veliko naučila, predvsem na čustvenem področju. Srečno vsem! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|