patrino -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (10.5.2014 13:56:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Drzi. Se bolj pa drzi, da je veliko verjetnost, da zene ni prevaral zaradi lastne vesti, temvec zaradi pomanjkanja moznosti, prilike.... (posebej ob dejstvu, da se pride praznit doma in zamisljat sodelavko, dokler sexa z zeno).... o tem govorim že ves čas, pa daddy noče štekat [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif] mislim, včasih pa pokneš skoraj tako nebulozo ven, kot ena druga RR uporabnica ( no, poudarek je na "skoraj", ker nje v resnici nihče ne prekaša v nebulozah [sm=smiley1.gif] ) ..... le česa ne bi smel in zakaj? Sej mi ni problem razumeti tvoje poante ( in mateykine, pa verjetno se še katera strinja s tem ). Pravim samo, da so vse to zgolj domneve. Ki se nekomu pač zdijo bolj verjetne, nekomu manj, nekomu sploh nič. Problem s takimi domnevami je v tem, da jo nekdo zapiše, druga doda "najbrž", četrta "skoraj zagotovo", ta šesta jo bo pa že vzela zdravo za gotovo ( na tak način nastaja pojav, ki ga poznamo pod "govorice" ). Štekam, štekam. Vama se pač zdi, da dec od avtorice posta samo zato ( še ) ni spal s sodelavko, ker nima prilike. Meni pa glede na povedano deluje predvsem kot vsaj malce mazohista[sm=smiley1.gif]. But, that"s just me. Hm.. morda pa ne sme ? [sm=smiley4.gif] Jason Donovan, še dobro da jaz ne pišem nebuloz, če ne bi za hipec pomislila , da pišeš o meni [sm=zz_spin.gif]
|
|
|
|