RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 12:39:23)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ni glih tako. ti si napisal da je to vse (da sanjari o sodelavki), samo tega ne vemo. lahko da poskuša tudi kaj več, pa mu (še) ne rata...

In ravno zato, ker tega ne vemo, lahko od tu dalje zgolj ugibamo, špekuliramo itd .... Če pa se držimo zgolj znanih dejstev, pa je dedc telesno ostal zvest. Karkoli že komu to pomeni [sm=smiley1.gif].

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 12:40:33)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

moj mož trdi, da majo bass kitaristi najbolj strenirane prstke in da je samo moj bonus... [sm=smiley2.gif]

Uglasit te že mora znat [sm=smiley1.gif]

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 12:41:40)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
Mislim, da ne.
NAprej.

zagotovo je družbosloven

Mislim, da ne.

mislim, da sem ga s tehnofilom zamenjala ...

Zelo zelo pomota [sm=smiley1.gif].

ronja -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 12:45:59)

daddy, jaz sem pa včasih sanjala o Fenderci[sm=smiley1.gif] Pa o saksofonu... To še zmeri...[sm=9nebesa.gif]
Haha, a s tehnofilom ste daddyja zamenjale?[sm=jezicek.gif]

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 12:47:11)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

daddy, kar hoče frodica povedat, je, da mogoče njegova zvestoba ni posledica njegove odločitve, ampak posledica njegovih trenutnih možnosti pri tej sodelavki, ker mogoče le-ta ni za stvar, ampak ji je všeč samo, ko ga rajca...

Ja, vse to razumem. Kar sem hotel jaz povedat, pa je, da so vse to samo ugibanja, špekulacije. Možno, da je tako, ni pa nujno. To so vse možne variante in razlogi, NIKAKOR pa tega ne gre vzeti zdravo za gotovo. Pa prosim, niti slučajno tu ni moj namen kakorkoli branit početja tega dedca, kot sem že napisal, meni je to povsem nepredstavljivo, da bi mi tri leta ena na tak način dvigovala libido, pa se v treh letih ne bi nič zgodilo ....... no way. Ali bi "padla", ali pa mi definitvno ne bi več zbujala nespodobnih misli [sm=smiley1.gif]. Hja, različni smo si.

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 12:51:08)

daddy, jaz sem pa včasih sanjala o Fenderci[sm=smiley1.gif] Pa o saksofonu... To še zmeri...[sm=9nebesa.gif]

Saj imam Fenderco. Stratocas_ter in Telecas_ter. Brez prve ne moreš igrati Gilmourja ( Pink Floyd ), brez druge pa kakršnegakoli country-ja. Gibson pa ...... hja, kopijo že premorem, originala pa ( še ) ne. Mokre sanje - pa saj nekaj pa lahk ostane želja, a ne [sm=smiley1.gif]?

Ma, tema tu niso kitare. Se vidi, kje se da takoj najt mojo šibko točko [sm=smiley1.gif]

ronja -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 12:56:28)

Stratocaster imaš?[sm=bravo.gif] IIiii, to bi jaz! Telecaster mi ni bila nikoli tako všeč kot stratocaster, preveč "trd zvok, električen", stratocaster se mi zdi pa za vse rock komade zaaakon!
Če boš kupoval Gibson, pa povej, sem ravno zadnjič spoznala gospoda, ki jih uvaža.
Pri meni bo najprej saksofon. Sem si ga mislila zaželet za dr., pa sem se odločila rajši za kuhinjo - skromna punca, a ne?[sm=jezicek.gif]

petea -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 12:58:48)

Hja, se zgodi. [sm=smiley9.gif]

Pač dve vurtualni osebi, o katerih vem predvsem to, da sta pač moška, ki se jima občasno še da malo bolj podrobno pisati na kakšne RR teme.
Z ostalimi njunimi lastnosti pa se kaj preveč ne ukvarjam. [sm=smiley1.gif]
Nimam razloga ali potrebe. [sm=smiley36.gif]

Aja, za Daddyja vem, da ima 5 sinov. [sm=jezicek.gif]

petea -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 13:01:47)

IZVIRNO SPOROČILO: daddy
Trenutne "mokre sanje" so mi pa Gibson ES 335 ( pa ne znam prilimat ).

jaz pa znam: [sm=smiley2.gif]

[img]http://guitarcleaning.com/wp-content/uploads/2012/10/SunBurstGibsones335.jpg[/img]

Upam, da je zadovoljiv izbor; meni so vse kitare enake ... [sm=smiley36.gif]

ronja -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 13:06:22)

Dokler jih ne slišiš...

petea -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 13:28:36)

Dokler jih ne slišiš...

A misliš, da bi jih ločila?

Električno od navadne še, ostalega pa, vsaj brez nekoga, ki bi me malo poučil o zadevah, verjetno ne ... [sm=smiley36.gif]

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 13:51:43)

Dokler jih ne slišiš...

Dokler je ne začutiš med prsti [sm=smiley1.gif]

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 13:52:38)

Trenutne "mokre sanje" so mi pa Gibson ES 335 ( pa ne znam prilimat ).

jaz pa znam: [sm=smiley2.gif]

[img]http://guitarcleaning.com/wp-content/uploads/2012/10/SunBurstGibsones335.jpg[/img]

Upam, da je zadovoljiv izbor; meni so vse kitare enake ... [sm=smiley36.gif]

Jaaaaaaaaaaaaa, tole rocknroll zverino bi ....... v rdeči barvi, ampak ajd, to so že nianse [sm=smiley1.gif]

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 13:53:22)

Hja, se zgodi. [sm=smiley9.gif]

Pač dve vurtualni osebi, o katerih vem predvsem to, da sta pač moška, ki se jima občasno še da malo bolj podrobno pisati na kakšne RR teme.
Z ostalimi njunimi lastnosti pa se kaj preveč ne ukvarjam. [sm=smiley1.gif]
Nimam razloga ali potrebe. [sm=smiley36.gif]

Nobene zamere, ni frke, se zgodi.

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 13:58:19)

Stratocaster imaš?[sm=bravo.gif] IIiii, to bi jaz! Telecaster mi ni bila nikoli tako všeč kot stratocaster, preveč "trd zvok, električen", stratocaster se mi zdi pa za vse rock komade zaaakon!
Če boš kupoval Gibson, pa povej, sem ravno zadnjič spoznala gospoda, ki jih uvaža.
Pri meni bo najprej saksofon. Sem si ga mislila zaželet za dr., pa sem se odločila rajši za kuhinjo - skromna punca, a ne?[sm=jezicek.gif]

Hja ...... ni pravzaprav problem glede samega uvoza, ampak kako maržo si bo namislil pri tem, nimam jo pa v planu letos ( še - ampak tud to se lahk spremeni, sam ne moji povedat [sm=smiley1.gif] ). Glede saksofona pa, če imaš tako željo, go for it. Na pamet mi pade trgovina Lastra v Mengešu ( če delam reklamo, me naj moderatorji pač brišejo ).

petea -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 13:59:48)

Jaaaaaaaaaaaaa, tole rocknroll zverino bi ....... v rdeči barvi

[img]http://www.dv247.com/assets/products/36930_l.jpg[/img]

Zadovoljen? [sm=smiley36.gif]

ronja -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 14:01:03)

Dokler je ne začutiš med prsti

To še nisem...
V Mengšu sem bila pa lani, ko me je dedek Mraz poslal po kitaro za Ronjo[sm=smiley1.gif]. Fajn štacunca:). Ja, saksofon je super stvar, samo ni glih poceni[sm=jezicek.gif] - tako da ga tudi še nimam v planu letos... Ampak enkrat ga dobim - za dušico:)
Glede planov pa: my lips are sealed:).

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 14:02:36)

Jaaaaaaaaaaaaa, tole rocknroll zverino bi ....... v rdeči barvi

[img]http://www.dv247.com/assets/products/36930_l.jpg[/img]

Zadovoljen? [sm=smiley36.gif]

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, takojšnji orgazem, res [sm=smiley1.gif]. Zadovoljen, tud če naglasiš na zadnjem "e" [sm=smiley36.gif]

petea -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 14:04:17)

Daddy,
beri, kakor ti je ljubo ... [sm=smiley36.gif]

petea -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 14:05:17)

Samo, kaj je zdaj 'hujše' sredstvo za lepši dan - sodelavka ali inštrumenti? [sm=jezicek.gif]

ronja -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 14:05:17)

Haha, če pogledamo temo in zadnji post - reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka - žena si kupi električno kitaro[sm=jezicek.gif]. Hmmm, a ma lubi kako luštno sodelavko, s katero bi ga lahko spentljala?...[sm=smiley36.gif]

Stanislava_ -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 17:55:39)

Haha, če pogledamo temo in zadnji post - reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka - žena si kupi električno kitaro[sm=jezicek.gif] . Hmmm, a ma lubi kako luštno sodelavko, s katero bi ga lahko spentljala?...[sm=smiley36.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stanislava_ -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 17:57:52)

Ti si tudi malo podobna Kerensi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , širiš informacije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

patrino -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 18:03:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Tudi (samo) z besedami se da drugega pretepsti. Morda še huje, kot z dejanji, ker se posledic na zunaj ne vidi.

V takem primeru bi seveda tudi to štel med dejanja. Ampak tu v konkretnem primeru je govora o kontradiktornosti oz. neskladjem med nečim, kar ( partner avtoričine debate ) govor in med tem, kar ( predvsem NE ) počne. Ne gled na to, kar govori, ji je telesno zvest, ne glede na to, kar govori, je z avtorico debate. Spi samo z njo, zbuja se samo z njo, seksa samo z njo.

Morda pa sodelavka le ni tako voljna kot domnevas in morda ni samo njegova odlocitev ali bo namocil pri sodelavki ali ne... Navsezadnje kako ves da njegova dejanja in misli ne bi bile v popolnem skladu v kolikor bi bil sposoben prepricati sodelavko v svoj nacrt? [sm=zz_big_green.png]

Pises kot bi bile zenske brezvoljna, moskemu povsem podrejena bitja, ki jih nihce nic ne vprasa...

Podpis, samo škoda, ker Daddi tega ne more kapirat[sm=smiley36.gif]

Keine problem, mirno preskoči moje poste user posted image .
Saj ponavadi jih, samo kadar pa si preveč v nebo vpijoč s svojimi komentarji, ki se nagibajo enkrat v eno, drugič v drugo stran ( kakor veter piha), potem, mi pa nehote " zapneš za oko", kot moteča odpadla trepalnica[sm=jezicek.gif]
Zamenjava Daddya s Tehnofilom? Niti pod razno. Tehnofil je karakter in ima hrbtenico, ter se ne spreneveda. [sm=zz_smoke.png]

Daddy kot roker?? Niti pod razno 2x. Rokerji so dedci pa pol... vedno sem padala nanje ( zadnji, roker na katerega sem padla dokončno oz. je padel name, je bil moj dragi [sm=jezicek.gif])- zaradi muzike in karakterja in zato , ker so bili...pravi dedci- druga ne morem reči [sm=smiley36.gif]Daddy pa- njega bolj vidim v bendu Milli Vanilli ali pri Jasonu Donovanu kot med kakšnimi Eaglesi in drugimi podobnimi.
Daddy sori- eden tistih dni, ko ne morem, da ne bi- kar preskoči me[sm=jezicek.gif]

daddy -> RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja sodelavka (6.5.2014 19:21:21)

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Rokerji so dedci pa pol... vedno sem padala nanje

Ne daj bože ..... [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>