|
RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja so... 9.5.2014 23:25:44
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy mislim, včasih pa pokneš skoraj tako nebulozo ven, kot ena druga RR uporabnica ( no, poudarek je na "skoraj", ker nje v resnici nihče ne prekaša v nebulozah ) ..... le česa ne bi smel in zakaj? Sej mi ni problem razumeti tvoje poante ( in mateykine, pa verjetno se še katera strinja s tem ). Pravim samo, da so vse to zgolj domneve. Ki se nekomu pač zdijo bolj verjetne, nekomu manj, nekomu sploh nič. Problem s takimi domnevami je v tem, da jo nekdo zapiše, druga doda "najbrž", četrta "skoraj zagotovo", ta šesta jo bo pa že vzela zdravo za gotovo ( na tak način nastaja pojav, ki ga poznamo pod "govorice" ). Zamesal si dve zadevi - ena je logika sklepanja in verjetnodst resnicnosti domneve (sodisca, policija itn delajo po tem sistemu in tej logiki... cel svet se vrti po tek logiki...predvidevanja laj je res in kaj ne in sklepanja o resnicnosti, motiviki in korakih, ki sledijo...) in prenasanja informacij po sistemu pokvarjenega telefona. Domneve niso enakovredne in niso rezultat kakor se komu zazdi (ali morda pac) vendar imajo svojo logiko in sled ter so mocno zasidrane v psihologiji osebnosti, ki dovoljuje tocno in verodostojno sklepanje. Štekam, štekam. Vama se pač zdi, da dec od avtorice posta samo zato ( še ) ni spal s sodelavko, ker nima prilike. Meni pa glede na povedano deluje predvsem kot vsaj malce mazohista . But, that"s just me. Mazohist se tako brutalno ne obracunava z osebo, ki jo do te mere ljubi in spostuje, da je kljub ponujenih moznosti in lastne gorece zelje ne zeli prevarati. Hm.. morda pa ne sme ? Vec kot jasno, da ne sme...
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 9.5.2014 23:30:08 >
|