|
RE: Reakcija, ko mož prizna, da ga vzburja so... 6.5.2014 18:03:30
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: petea Tudi (samo) z besedami se da drugega pretepsti. Morda še huje, kot z dejanji, ker se posledic na zunaj ne vidi. V takem primeru bi seveda tudi to štel med dejanja. Ampak tu v konkretnem primeru je govora o kontradiktornosti oz. neskladjem med nečim, kar ( partner avtoričine debate ) govor in med tem, kar ( predvsem NE ) počne. Ne gled na to, kar govori, ji je telesno zvest, ne glede na to, kar govori, je z avtorico debate. Spi samo z njo, zbuja se samo z njo, seksa samo z njo. Morda pa sodelavka le ni tako voljna kot domnevas in morda ni samo njegova odlocitev ali bo namocil pri sodelavki ali ne... Navsezadnje kako ves da njegova dejanja in misli ne bi bile v popolnem skladu v kolikor bi bil sposoben prepricati sodelavko v svoj nacrt? Pises kot bi bile zenske brezvoljna, moskemu povsem podrejena bitja, ki jih nihce nic ne vprasa... Podpis, samo škoda, ker Daddi tega ne more kapirat Keine problem, mirno preskoči moje poste user posted image . Saj ponavadi jih, samo kadar pa si preveč v nebo vpijoč s svojimi komentarji, ki se nagibajo enkrat v eno, drugič v drugo stran ( kakor veter piha), potem, mi pa nehote " zapneš za oko", kot moteča odpadla trepalnica Zamenjava Daddya s Tehnofilom? Niti pod razno. Tehnofil je karakter in ima hrbtenico, ter se ne spreneveda. Daddy kot roker?? Niti pod razno 2x. Rokerji so dedci pa pol... vedno sem padala nanje ( zadnji, roker na katerega sem padla dokončno oz. je padel name, je bil moj dragi )- zaradi muzike in karakterja in zato , ker so bili...pravi dedci- druga ne morem reči Daddy pa- njega bolj vidim v bendu Milli Vanilli ali pri Jasonu Donovanu kot med kakšnimi Eaglesi in drugimi podobnimi. Daddy sori- eden tistih dni, ko ne morem, da ne bi- kar preskoči me
|