RE: Januarke 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

patella -> RE: Januarke 2015 (30.6.2014 10:29:52)

IZVIRNO SPOROČILO: amalija81

Pozdravljene so[sm=nosecka.gif]. To je moja 2 nosečnost in tudi tokrat se je "prijelo" v prvem[sm=smiley1.gif]. PDP 29.1. V začetku sem imela kar precej slabosti in slabega pocutja, zdaj pa sem spet "taprava". Si ne predstavljam, da bi bilo tako nekaj mesecev... Tudi mi2 še nisva povedala nikomur, bo pa verjetno kmalu treba, ker se busi vztrajno veča... Če bo slo, bova počakala do nuhalne, ki bo 17.7. Drugače sem imela pa ze 3 preglede, je moja G zelo OK in res dobiš občutek, da nisi le številka... Bodite zdrave in vesele srečke [sm=nosecka.gif]

HEhe, isti datumi kot pr men, tako za PDP kot za nuhalno ;-)

bran -> RE: Januarke 2015 (30.6.2014 20:16:14)

Živjo Januarke, do danes sem vas samo brala :)
danes sem imela ns in je vse ok. rok imam 16.1.2015
rada bi se vam pridružila tudi na fb.

Bodite lepo vse

mojapikica -> RE: Januarke 2015 (4.7.2014 15:10:51)

Prodam Elevit tablete (rok uporabe do 02.2015), ker so mi ostali...V škatli jih je še točno 77 kosov (od 100-ih)...V lekarni sem za škatlico plačala 38,16 €...

majchy008 -> RE: Januarke 2015 (5.7.2014 11:00:17)

Zdravo :)) Še ena ki ima rok januarja 2015 in sicer imam PDP 27.1.2015 :))
Morda veste če obstaja kakšna FB skupina januark 2015? :) Bi se ji z veseljem pridružila. Rabim namreč čimveč informacij in izkušenj ker ima poleg nosečnosti še zdravstvene težave (bolj psihične) in sicer anksioznost, tesnobo in panične napade, in zato je zame nosečnost malo bolj "strašljiva" ampak da ne bo pomote sem presrečna da sem noseča in da bom dobila svojega sončka :)

antea77 -> RE: Januarke 2015 (7.7.2014 4:26:32)

čestitke vsem, ki ste že tukaj!

Se vam še jaz pridrużim, rok imam 31.1.15. Je pa to moja druga nosečnost. Slabo mi je pa za znoret, cel dan, najhuje je zvečer.

lep pozdrav vsem.

Anonimen -> RE: Januarke 2015 (8.7.2014 12:43:24)

Mene pa zanima ali katera pričakuje dvojčke?

lp

mik_miska -> RE: Januarke 2015 (9.7.2014 14:46:46)

Pozdravljene ! Tudi jas se vam po dolgem času oglašam. Nisem bila sposobna za nič. Pristala zopet u porodnišnici in na infuziji. popolnoma nič ni ostalo v meni, dehidracija na višku. Izvidi vode slabi, da bi mi lak še ledvice odpovedale.. smrk smrk
Drugače je pa nuhalna že za mano ;) je vse v redu

smaylika -> RE: Januarke 2015 (10.7.2014 13:19:22)

Pozdravljene januarke 2015.

Sem novinka na forumu, k včlanitvi pa me je spodbudila prijateljica, prav tako januarka, no pa malo radovednosti. Na splošno s forumi nimam kaj dosti izkušenj.

To je moja druga nosečnost, PDP pa 13.1. Vse poteka dokaj normalno, samo moj pravi, da sem tečna za znoret:) ampak si ne morem pomagat:) tudi trebuh skokovito raste, nuhalno imam šele jutri, trebuh pa kot da že prehajam v 6 mesec:)

Lep dan, kljub dežju.

majchy008 -> RE: Januarke 2015 (13.7.2014 17:40:11)

Hej, hej spet se oglašam...čez 1 teden imam nuhalno in upam da bo vse ok!! Je moja prva nosečnost in sem malo panična.. že tako imam anksioznost in napade panike tako da nosečnost je zame kar stresna ampak se tako veselim otročka da ne znam povedat :)) Bom že nekako vse premagala :))
Sedaj sem v 11 tednu in se mi trebušček že malo pozna :) Mi lahko poveste kako se lahko včlanim v kakšno fb skupino januark?
LP, maja

Tiiash8 -> RE: Januarke 2015 (13.7.2014 18:43:52)

Pozdravljene vse [sm=nosecka.gif]!

Tudi jaz sem prvič v veselem pričakovanju. [sm=bravo.gif] In sicer PDP imam 9.januar (1 teden pred svojim roj.dnem). [sm=smiley1.gif]

5.maja sem naredila nosečniški test in je bil pozitiven. :) 28.5. sem imela 1.pregled pri svoji ginekologinji, naslednjega imam šele 4.avgusta.
Sem pa šla tudi v Litijo na pregled NS, kjer je bilo vse OK. Ženska na mestu! Pa tut aparature majo nove, pa 3D slike ultrazvoka dobiš na usb ključek (cena 60€). Partner bil ves navdušen in zelo vesel in mu ni bilo nč žou, da sva šla na ta pregled. xD
Tako da ja, prvo tromesečje je uspešno za mano. Kakih posebnih problemov nisem imela, razen utrujenosti oz. zaspanosti in pogostega obiska WC-ja. :)

Anya_ -> RE: Januarke 2015 (16.7.2014 16:47:00)

Pozdravljene punce!

Sem nova na forumu iz goriškega konca, odločila sem se da se vam pridružim, ker se mi zdi res fajn zadeva klepetat z sonosečkami [sm=nosecka.gif]
PDP imam 19.1.2015 oz. včeraj na nuhalni so mi rekli 18.1.2015. Kot rečeno smo bili včeraj na nuhalni in je vse ok-seveda je bilo prisotnih nekaj živčkov.
Končno sva lahko povedala vsem bližnjim da pričakujeva [sm=duda.gif] ker sva se odločila da bova do nuhalne tiho..je blo kar težko na začetku, ampak se potem nekako navadiš da postane skrivnost. No, niso še vsi prišli na vrsto za veselo novico tako da je kar zanimivo spremljat reakcije, saj veste [sm=bravo.gif]
Drugače pa je počutje boljše kot na začetku-groznooo sem bila utrujena,zaspana,apetit kar ok..energija se mi je kar vrnila,sedaj mi apetit dela težave[sm=smiley13.gif]Ful si nekaj zaželim, ko skuham in se vsedem da pojem mi kar več ne gre ali pa mi smrdi..

Evo zaenkrat tolko..me veseli da bom lahko klepetala skupj z vami[sm=bravo.gif]

Lp Anja

ZabiM -> RE: Januarke 2015 (17.7.2014 20:26:26)

Živjo še z moje strani..

vidim da nas je več prvič na forumu, kar mi je super. Da se še kaj naučimo:)

Moja druga nosečnost, PDP 21.1. Zaenkrat nimam večjih težav, razen to, da so padle omejitve glede hrane in ne vem kako naj zadržujem apetit, ker imam občutek, da jem samo zato ker 'kao' lahko:)

Kje na FB se lahko pridružim?

Se beremo:)

LoonaLu -> RE: Januarke 2015 (18.7.2014 8:49:10)

Zivjo punce! :)

Vecina januark se je preselila na FB stran, tako da tale tema bolj kot ne sameva.
Ce se nam zelite pridruziti v skupinici, mi v zasebno sporocilo posljite vase podatke (Ime in priimek pod katerim vas najdem na FBju in pa kaksna je vasa prikazna slika). :)

Tiiash8 -> RE: Januarke 2015 (19.8.2014 18:39:10)

Pozdravljene so[sm=nosecka.gif]!

Kam ste se vse poskrile? Nobenega glasu... Kako ste kaj? :)
No js sm super, v začetku avgusta sem imela 2.pregled (le težo, pritisk in poslušanje bitja srca). Sem opazila da je dobila ginekologinja nov UZ. :))
Čez 14 dni imam morofologijo. :) Na nuhalni ni bla 100%, ampak rekla d se gre stavt d bo fantek, da nej preverem pr svoji ginekologinji. Tako da upam, d bom zdej zvedla spol. :) A ste že začele kej nakupovati opreme/oblačila za malčka? :)
Že ene 14 dni študiram o vozičkih... gledam za 3kolesci od Jane al pa Maxi-Cosi mura 3. Danes sem tudi gledala od Babyboom-a Mirage reverso. Ali ima katera ali pa katero pozna z izkušnjami tega zadnjega vozička?

Prosila bi še eno, če me lahko doda na fb v skupino. :)

limonca007 -> RE: Januarke 2015 (20.8.2014 8:57:21)

ojla! Še ena na novo -januarka...pdp -8.1., za menoj je opravljena amniocenteza, rezultati po treh tednih (zelo nervoznih) super, nosim zdravega fantka.[sm=bravo.gif]
Imam vprašanje -ali je imela še katera amnio? Lp

satija -> RE: Januarke 2015 (23.8.2014 1:34:31)

Ojla, še ena se vam pridružuje [sm=bravo.gif], rok imam 13.1. Kako se imenuje skupina na FB?

Zvalentina -> RE: Januarke 2015 (24.8.2014 20:16:25)

Zdravo, tudi jaz bi se vam pridružila na fb, saj vas berem že od začetka. Imam rok 5.1 in upam da nas ne preseneti na novo leto :)
Drugače pa je moj prvi otrok, baje bo fantek in se že veselim, da ga bom imela kmalu v rokah. lepo se imejte vse in veselo pričakovanje lp

maska1982 -> RE: Januarke 2015 (4.9.2014 18:30:42)

Pozdravček vsem....pa se vam še jaz na novo pridružujem...rok imam 15.1.2015, naj bi bil fantek in prvi otroček, zato smi vsi v pričakovanju in zeloooooo veseliiiiii, saj je bilo v nosečnost vloženega kar dosti truda (2 leti matranja, jemanja hormonskih tablet, operacija in že skoraj umetna oploditev). Pa je naposled le ratalo [sm=bravo.gif] ...sedaj pa že cela družina veselo nakupuje za novega prišleka, prvega otročka, vnučka, pravnučka [sm=smiley36.gif]

Sem poslala še zs za povabilo v FB.

Uživajte v nosečnosti

mašnica* -> RE: Januarke 2015 (10.9.2014 11:28:17)

Zdravo, še ena nosečka!

Sem poslala podatke za skupino za fb vendar nobenega odziva še. Upam da se kmalu beremo :)

Lub3nica -> RE: Januarke 2015 (27.9.2014 9:28:28)

Zdravo punce,

Mi imamo PDP 4.1.2015. Se vam smem pridružiti? :)

Nupshi -> RE: Januarke 2015 (29.9.2014 14:26:35)

Zdravo. Tud naš mali lulček spada k januarčkom 2015, PDP imam 10.1. Bi se pridružila skupini na FB, pa zaenkrat še nobenega glasu od LoonaLu. A me lahko katera druga doda?
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], lepo se imejte.

vlazag -> RE: Januarke 2015 (29.9.2014 21:07:43)

jaz imam podoben problem...

že zelo dolgo me ni nihče dodal na fb skupino.

Me lahko katera doda?

sonček85 -> RE: Januarke 2015 (11.11.2014 15:13:36)

[img]http://shrani.si/t/2b/1D/2sHv4a76/1/20130922070501.jpg[/img]
če bi kateri prišel prav tale komplet (nova svetlo roza vreča pride v PP 50€)ga prodam za 25e ,saj resnično želim da ga prodam in hčerkici kupim kaj lepega :)

obe velikosti sta 62-68
[img]http://shrani.si/t/2K/9j/2SAy6yzd/20130830105152.jpg[/img]
Seveda lahko tudi posamezno

Tiiash8 -> RE: Januarke 2015 (20.11.2014 18:50:32)

Ojla! Ponovno se javlam.... A me lahko katera doda v fb skupino?? Ker ni nobenega odgovora še...očitno bom prej rodila! :D heheh
Naj še povem, da nosečnost poteka super, brez kakršnihkoli velikih težav. :) Ponoči je treba 1-2x iti na WC, pa mal slabo spim, k sm prej bla navajena spati na trebuhu, drugače OK. RAzn ugotovil so d mam premal trombocitov (sicer sem jih imela tudi že prej pred nosečnostjo malo pod spodnjo mejo), zato me je moja ginekologinja napotila v LJ k internistki na posvet, kjer je pač rekla d bo samo spremljala, ker gre le za blago trombocitopenijo, na polikliniko sem morala le oddati kri, da bojo ponovno pregledali. Kontrolo imam decembra. :) Drugi teden grem na 4D oz. 3D UZ v Litijo,kjer sem bila tudi na nuhalni. Pa pregled pri svoji ginekoloignji imam tudi naročen za drugi teden. Nwm ali se samo meni zdi, ali imam res zelo na redko preglede? 1x na mesec. Čeprou čas leti neizmerno hitro. Še dobr mesec in pol, če me seveda kaj prej ne preseneti, pa bmo imeli fantička že v naročju :)

miskamaskaa -> RE: Januarke 2015 (21.11.2014 15:52:31)

Punce, da se vam javim. Skupina Januarke, ki sva jo skupaj ustanovile ob začetku nosečnosti s še eno sodelujočo na forumu ne sprejema več novih članov.

Tako smo se odločile, ker se že precej osebno poznamo in je stvar postala utečena. Odločitev je skupinska in zato to spoštujem. Z vsemi sodelujočimi smo skupaj že od vsega začetka.

Predlagam vam, da tistim, ki ste mi pisale sedaj ustvarite svojo skupino in se tam povežete.

Lepe zadnje dni vsem nam in božajte trebuščke :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>