Tiiash8 -> RE: Januarke 2015 (20.11.2014 18:50:32)
|
Ojla! Ponovno se javlam.... A me lahko katera doda v fb skupino?? Ker ni nobenega odgovora še...očitno bom prej rodila! :D heheh Naj še povem, da nosečnost poteka super, brez kakršnihkoli velikih težav. :) Ponoči je treba 1-2x iti na WC, pa mal slabo spim, k sm prej bla navajena spati na trebuhu, drugače OK. RAzn ugotovil so d mam premal trombocitov (sicer sem jih imela tudi že prej pred nosečnostjo malo pod spodnjo mejo), zato me je moja ginekologinja napotila v LJ k internistki na posvet, kjer je pač rekla d bo samo spremljala, ker gre le za blago trombocitopenijo, na polikliniko sem morala le oddati kri, da bojo ponovno pregledali. Kontrolo imam decembra. :) Drugi teden grem na 4D oz. 3D UZ v Litijo,kjer sem bila tudi na nuhalni. Pa pregled pri svoji ginekoloignji imam tudi naročen za drugi teden. Nwm ali se samo meni zdi, ali imam res zelo na redko preglede? 1x na mesec. Čeprou čas leti neizmerno hitro. Še dobr mesec in pol, če me seveda kaj prej ne preseneti, pa bmo imeli fantička že v naročju :)
|
|
|
|