lilalo -> RE: Januarke 2015 (27.5.2014 13:40:09)
|
Pozdravljene vse skupaj! V oktobru 2013 sem ustvarila skupino JULIJKE 2014. Po 9. tednih, brez kakršnih koli težav (razen občasnih krčev) smo na prvem UZ izvedeli, da naš angelček nima več utripa [sm=smiley19.gif]. Vbistvu si nikoli nisem predstavljala da bo moja prva nosečnost tako potekala. Po tem so se začele komplikacije.... ker sem mlada, mi je ginekolog svetoval splav z tabletko. Drage moje, če se še kdaj v življenju znajdem v tej situaciji, nikol več ne grem na takšen "poseg", sploh pa nikoli več nočem videti ginekologije v Celju. Odnos katastrofalen, sam "poseg" je bil grozen, vse sem videla.... Domov so me poslali v strašanskih bolečinah, saj se še posteljica sploh ni izločila!!! Po tem sem morala še po 3 tednih groznih bolečin na abrazijo, saj se mi ni vse ščistilo. Po abraziji vnetje - antibiotiki. Od konca novembra do začetka januarja sem bila več kot uničena, psihično in fizično. Potem sva se s partnerjem nekako pobrala in dobila zeleno luč za ponovno zanositev [sm=bravo.gif]. In glej ga, ta mesec sva ponovno zagledala [sm=rozacrtici.gif], po dveh negativnih testih (ker sem jih očitno delala prezgodaj). Pdp imam po zadnji menstruaciji (18.4.) nekje 23.1.2015 [sm=bravo.gif]. Pridružujem se vam s cmokom v grlu, saj me obdaja strah in dvom... kaj če spet... [sm=zmeden.gif]... Trudim se čim manj razmišljati o tem =) Mene dajajo slabosti, ki trajajo skozi cel dan, pogosto imam tudi vrtoglavice... [sm=smiley36.gif]... se mi zdi da je vse skupaj malo bolj močno kot privič [sm=smiley36.gif]. Pregled imam šele 23.6. [sm=smiley13.gif]... na nuhalno se bom naročila v Velenje, kjer sem bila naročena tudi prvič in mi je po izgubi ginekologinja napisala tako čudovit mail ki je bil res samo meni namenjen in mi je takrat res pomagal skozi najhujše čase [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|