Lili90 -> RE: Januarke 2015 (15.5.2014 20:18:46)
|
Živjo punce! Česitke srečke nosečke! Res pa mi je žal za punce, katerim se nosečnost ni obdržala :( Tudi jaz se pridružujm skupini, v veri in prepričanju, da bo vse ok. Zadnjo menstruacijo sem imela 6.4. in potem grozen PMS (kot ponavadi, ampak malo hujši)... Zaradi bolečin sem potem klicala ginekologinjo, če lahko pridem na pregled, ker me to preveč boli... Naročila me je čez dva dni (včeraj) in mi naročila naj naredim test. Skoraj prepričana sem bila, da ne bo nič, ampak vseeno v torek zjutraj naredila baby check in POZITIVEN, isti dan zvečer pa še CB in prak tako plusek... Srečna neizmerno :) Problem pa je, da včeraj na pregledu ni še nič videla :( Ker imam dokaj neredne cikle, upam, da je bilo še prezgodaj... Jutri grem dat kri, da vidijo, če hormon pravilno raste (včeraj so mi vzeli kri prvič) potem pa čez 1 tedn še en pregled. Upam na vse dobro..:)) Tweety, jaz sem povedala mami, ker je moja največja zaupnica ter najboljši prijateljici... Za ostale pa bomo še počakali, da bo res vse zihr..
|
|
|
|