|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarke 2015
1.5.2014 16:16:10   
ninaTi
Pa odprimo naslednjo temi :)

Danes sem naredila test CB in pokazalo je plusek :). Sicer naj mi imela M jutri. Doma imamo že otročka, ki pa gre septembra že v šolo. Se že veselim :). V ponedeljek bom poklicala ginekologa.

No sedaj pa čakam vesele novičke ostalih :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Januarke 2015
1.5.2014 16:35:45   
Tara9
Ojla,

jaz si nisem upala odpret teme, sem pa vesela, da jo je nekdo user posted image . Meni je v torek CB digital pokazal plusek. Sem pa tako zmešana, da bom šla pomoje po še enega, kar ne morem vrjet, da bi bilo res.

Drugače se pa veselim našemu čvekanju, upam, da nas bo čim več. Je pa to moja prva nosečnost, tako da sem še malo zgubljena user posted image

(odgovor članu ninaTi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.5.2014 16:42:25   
Tara9
ninaTi sem pozabila napisat, da ti čestitam za plusek. Vidiš, dokaz kako zmešana sem user posted image . Imaš kakšne znakce? Jaz čisto nič, malo sem utrujena, vsake toliko dobim blage krče podobne M, tako da se vsakič ustrašim. Komaj čakam pregled, da bo kaj več jasnega user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2014 17:04:32   
ninaTi
Tara9 čestitke!
Tudi sama nisem mogla vrjeti :) nimam ravno M krčev, me pa špika v spodnjem delu trebuha in jajčnikih, to naj bi bilo vse ok, sem bral na forumih.
Od znakov pa nič. Rahlo mi je slabo zvečer, vendar skoraj zanemarljivo. Pri prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov.
Sm pa kr malo strahu dobila, ker berem na furumih in je kar nekaj ss :(

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2014 17:11:15   
Tara9
Jaz sem tako zmešana, da sem šla po netu brskat, če je lahko CB digital lažno pozitiven user posted image . Pomoje bom še enega polulala, da bo srce na mestu. O ss sploh nočem preveč brat, ker se bom samo sekirala. Sem se odločila bit pozitivna. Upam, da uspešno pridemo do konca, ma sej bomo, boš videla user posted image . Midva sva se kar malo namučila za tole pikico, zato se ustrašim vsakega krčka in špikanja, ampak se bom morala skulirat.

(odgovor članu ninaTi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2014 19:49:56   
Katte
Še jaz user posted image .
Doma imam trinajstmesečnika, za katerega smo se matrali dve leti. En teden nazaj sem pa ponovno zagledala plusek. Kar ne morem verjeti. Upam, da se obdrži.
Rok imam pa 2.1.
Tara9, blagi krči so normalni. Jaz sem jih imela v prvi nosečnosti in zdaj.
Punci, čestitam za pluske in srečno.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2014 20:51:26   
ninaTi
Katte čestitke in dobrodošla!user posted image
Vaa,pri vas bo pa kar pestro :) pridna sta :) lušni bo

Pri nas se je obakrat prijelo kar v treh mesecih. Ko vas berem koliko časa se truditi me je kr grozno, ker res ne moreš nič. Važno da smo zdaj :)

Dans kr skačem od veselja, polna energije :)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.5.2014 20:52:51   
ninaTi
Aja, Tara 9, si se še enkt polulala? ;) zihr ni nč drgač :)

(odgovor članu ninaTi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.5.2014 11:29:29   
zmajcy_
pozdravljene!
jaz sem se pofockala že pri decembrkah in se bom še tuki, ker naj bi imela rok 1.1. tko da bomo videli kaj bo :) je pa to moja tretja nosečnost. Doma imam že januar ko 2011 in marčka 2012 :)

mene večinoma skos tko boli trebuh kot da bom dobila m.... tko da prodam čimveč počivat in je boljse ni mi pa se nič slabo :) v prvih dveh nosečnostih mi je bilo :(

(odgovor članu ninaTi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.5.2014 17:41:08   
msambo
Pozdravljene!

Pa se še jaz pridružujem januarkam 2015. user posted image Doma imam že oktoberko 2007, ki gre septembra v 2. razred. Zanosila sem v dveh mesecih, kar me je malo presenetilo, saj sem mislila, da se bo sedaj pri mojih 31. potrebno bolj potruditi. Zaenkrat se še kar vredu počutim, razen utrujenosti, bolečin v spodnjem delu trebuha, kot pred M itd. Prvi pregled imam 29.5. in upam, da bo vse ok. Prva nosečnost je minila popolnoma brez težav.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2014 7:27:55   
Tara9
Jutro punce. Ponoči sem dobila krče zdaj pa krvavim, tako da mislim, da se poslavljam od vas user posted image . Najina sreča je trajala celih 3 dni, tako sva bila srečna, zdaj pa tale šok. Ker so bili 3 testi pozitivni predvidevam, da gre za ss. Imam krče kot med menstruacijo. Zdaj samo gruntava, če moram letet na urgenco ali čakat do ponedeljka.

Želim vam srečno do konca. Čuvajte svoje pikice. Midva bova morala na najino očitno še malo počakati.

(odgovor članu msambo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2014 8:04:25   
Katte
Oh Tara9 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da ni kar konec...

Still hoping.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.5.2014 12:43:12   
Lipy
Pozdravljene punce.
Tudi nama se je pokazal plusek. Če bo vse vredu bo to najin prvi user posted image (velika verjetnost je, da bosta dva).

Tara9 upam, da je z vajino pikico vse vredu. Včasih krvavitev ne pomeni splava, čeprav moja ginekologinja pravi, da nobena krvavitev ni ok in je potreben pregled v vsakem primeru. Držim pesti!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.5.2014 15:22:45   
ninaTi
Dobrodošle med nami :) sem mislila, da bo kar nekaj časa samevala tu gor, ker je še kar zgodaj.

Tara9 user posted image še ta mesec se lahko zgodi nov čudež! Le optimistično naprej!

Mene kar skos nekaj špika in rahlo zaboli v spodnjem delu trebuha. Mer v prvi nosečnosti nisem imela nič podobnega mi je tole res kar malo čudno. Ne upam se res prehitro veseliti. Res, da je blo v prvi nosečnosti vse vredu, a vseeno.

Kar raztrosila bi novico vsem :) moram počakat...

Kako ste kaj ve?

(odgovor članu Lipy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.5.2014 15:45:59   
Tara9
Ojla punce, sva bila celo dopoldne na urgenci, ufff. Skratka, konec je, pikice ni več. Se je pa že vse ščistilo, tako da vsaj nekaj pozitivnega v vsem skupaj. Zjutraj so potem kar koščki ven leteli, skupaj s krvjo. Je rekla, da lahko že ta mesec poskusiva ponovno, ker je bil še čisti začetek in se je z navadno menstruacijo odstranilo. Bom naslednji teden še mojo G obiskala in bova videla. Se pa nagibam k tem, da vzameva 1 mesec pavze.
Drugače sem zdaj kar ok, z dragim sva se veliko pogovarjala in tolažila, mi je bil res v oporo. Sem rekla, da naju je vsaj še bolj zbližala ta grozna izkušnja. Kakšen dan bom imela žalovanje, potem pa naprej, se ne bom smilila sama sebi, ampak bom šla pogumno naprej.

Želim vam veliko sreče do konca, čuvajte svoje pikice user posted image

(odgovor članu ninaTi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.5.2014 17:04:39   
Lipy
Tara9 kar pogumno naprej. Gotovo je lažje, da sta se poslovila sedaj, kot da je kasneje kaj narobe. Slaba tolažba, vem.user posted image Smo v mislih s tabo.

Mene trenutno nič ne špika, edino prsi me še malo na otip bolijo. Prejšno soboto, pa je bilo tako hudo, da sem mislila, da bo konec. Slabo mi tudi še ni, samo tečna sem kar naprej in utrujena, nič se mi ne da. Pregled imam 22.maja.
Moj komaj čaka, da lahko vsem pove. Jaz bi sicer počakala do nuhalne...

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.5.2014 10:24:42   
Pozitivka14
Zdravo punce,

pa se vam koncno lahko pridruzim tudi jaz... se vedno ne morem verjeti da je res. Glede na to, da sem bila v mesecu marcu na prvem postopku IVF pa se na zalost ni prijelo, se je v naslednjem ciklu po naravni poti. glede na to, da je sedaj 5 dan od izostanka tetke, si se kar ne upam verjeti da sva res z dragim zagledala user posted image . user posted image

mi je pa cudno, da je bil moj prvi znak zaprtost in pa bolecina v trebuhu, ki ze traja tretji dan. nobenih trdih prsi, slabosti... mi je kar malo cudno.

Cestitke vsem puncam, ki jim je uspelo.
Zanima me kdaj ste se vi prijavile na prvi pregled?

(odgovor članu Lipy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.5.2014 11:32:49   
ninaTi
Dobrodošla inčestitke pozitivka14!

Jaz sem se danes prijavila na pregled, pa imam šele 11.6. Meni je to zelo pozno, takrat naj bi bil že konec 10. Tedna. Kdaj ga imate ve?

(odgovor članu Pozitivka14)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.5.2014 11:36:24   
kickapoo
Pozdravljene!

Jaz sem se včlanila med decembrskimi in se bom tudi tu, čas bo pokazal kam sodim. :)
1.5. sem naredila test in še kar ne morem verjeti je +, danes sem se naročila na pregled, ki pa bo šele 15.5.

Po dolgem času ekspirementiranja v vseh ustanovah sva pri Rešu uspela dobiti najina fižolčka. Tako, da 15.5 bomo izvedeli ali je en ali dva (če se vzame po družini se bojim, da bi bil kar stročji fižol - saj imamo precej dvojčkov v družini, moja prababica je imela kar 3x dvojčke, teta po mamini strani jih ima, brat po očetovi strani jih ima, babica od mojega je dvojčica ... hmmmm user posted image )

Slabosti na srečo nimam. Teden pred testom nisem mogla nikakor na veliko potrebo, pomagala sem si z Donatom, zdej mi mal hrana in tudi voda hodijo mal navzgor še nekaj časa po zaužitju. Zdej dva tedna me je kar bolel trebuh, zategovalo me je v dimljah zdej pa se je to malce umirilo. Trenutno razen požrešnosti, zaspanosti in rednega obiska wc-ja ni drugih simptomov ... ajja pa jošk, ki so v napoto, najraje bi jih snela in spravla v predal! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
5.5.2014 14:46:28   
Lipy
user posted image jupi čedalje več nas bo, upam da same srečke user posted image

kickapoo pri meni so zaenkrat prisotni tudi samo ti znaki, upam, pa še vedno, da slabosti ne bo user posted image . Če bodo dvojčki, bo dvojna doza sreče, pa tudi obveznosti. Če je vsem ostalim uspelo bo tudi tebi user posted image

Jaz sem naredila test v četrtek 24. aprila (takrat bi morala dobiti tudi menstruacijo, a sem nekako čutila, da je ne bo - mogoče je vse v glavi), za pregled sem poklicala v ponedeljek in imam datum kot sem napisala zgoraj 22.5. Meni se je zdelo prehitro za 1teden, saj bom po svojih izračunih takrat v 7. tednu, po sestrinem pa v 8. tednu. Očitno zelo različno naročujejo na prve preglede.

(odgovor članu kickapoo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.5.2014 17:07:03   
Pozitivka14
kolk sm vesela punce. za vse nas. Koncno nam je uspelo. user posted image
tudi jaz sem danes klicala in me je narocila 4.6.2014 in pa 26.6.2014 na nuhalno.

Najbolj ironija je da bi 4.6. morala it v Leonišče na nov posvet za drugi postopek. Kar pa mi glede na vse skupaj ocitno ne bo potrebno it. :) juhuhu.

Moj trebuscek se je sedaj po krajsem sprehodu umiril. :)

(odgovor članu Lipy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.5.2014 19:50:34   
ninaTi
Pozdravljene novo pridružene user posted image in tiste, ki ste se že prej javile!

Tale moj druga nosečnost je že v začetku čisto drugačna od prve. Dejansko med prvo nosečnostjo nisem imela nikamršnih težav, le na koncu pojav žolčnih kamnov.

Sedaj pa mi je zjutraj tako slabo, davstanem pred budko in moram pojest košček kruha. Tudi zgaga me kar naprej pečein napihuje me.
Upam, da bo to vse od težav :)

Šele danes sem si kupila folno kislino, čeprav je bilo s prvim vse vredu, pa je nisem jemala. Jo ve jeste?

Po izračunih na spletni strani naj bi bul moj PDP 9. januar.

Mislim, da se na nosečnost spomnim vsakih 20 min :) vesela vesela veselauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
5.5.2014 22:47:28   
Katte
Pozdravljene nove user posted image ! Čestitam!
Meni je pa danes prvič tako slabo, da čutim bruhanje v grlu. In se veselim, ker mi to daje upanje, da nosečnost lepo napreduje.
Pregled imam šele 29.5., ker bom en teden prej službeno odsotna user posted image . Ampak bo že.
Jaz še vedno nisem res dojela. Mogoče bom, ko zagledam drobno bitjece na prvem pregledu user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu ninaTi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.5.2014 14:50:00   
zmajcy_
kickapoo potem si tako kot jaz ki niti ne vem kam točno pašem user posted image

glede na zm naj bi imela rok 30.12. ampak sem zanosila kasneje. včeraj sem bila pri moji g, ker sem imela precej močne krče in se zaenkrat vidi samo odebeljena sluznica in zaprt maternični vrat in tudi glede na to da naj bi m dobila 25.4. test pa je bil 26.4. negativen res vse kaže da se sem kasneje zanosila..

tko da očitno bo januarček :) mogoče nas pa preseneti na rojstni dan najstarejše ki je 8.1. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.5.2014 12:08:38   
mik_miska
Pozdravljene vse ki boste predvidoma v januarju zibale.
Sama imam menstruacijo zelo redno zato sem naredila test danes zjutraj.
Bi je user posted image .
Na prvi pregled sem se že naročila imam ga 28 maja.
Doma pa imam že dva user posted image 2007 in 2012 sta rojena.
Če želite lahko jas urejam seznamček..
Lep pozdrav

(odgovor članu ninaTi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?