Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero banko imate? 29.4.2014 19:18:54
|
|
|
|
m_o_i
|
SKB samo in edino zato, ker se tudi tistih enkrat na leto, ko dejansko vstopim v banko, pocutim prijetno-small talk z usluzbenko, prijazni pozdravi in nasmehi vseh. in tudi pozdrave na ulici, ko se srecamo (nismo tak majhno mesto)-ta mi je pa se najbolj zanimiva moram pa priznat, da nimam pojma, koliko mi na leto vzamejo za vodenje racuna, mastercard kartico in storitev SKBnet.
|
|
RE: Katero banko imate? 2.5.2014 20:10:37
|
|
|
|
koala
|
DH, ker so ugodni, prijazni in poslovalnica je blizu.
|
|
RE: Katero banko imate? 2.5.2014 23:22:20
|
|
|
|
nananaja
|
Tudi meni se zdi, da je SKB postala precej draga banka. Sem tudi že gledala, da bi našla cenejšo banko, pa me je zmotilo prav to, da je za aktivacijo določenih storitev potrebno plačati kar nekaj, pa tudi varčevanja mi niso bila primerljiva z SKB, kjer imamo trenutno vse račune.
|
|
|
|
RE: Katero banko imate? 3.5.2014 19:58:25
|
|
|
|
pipapopa
|
Potrebujem banko, ki ima dobre pogoje za podjetja (predvsem s.p.-je) in pa kredite za fizične osebe
|
|
|
|
RE: Katero banko imate? 3.5.2014 22:52:02
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa Potrebujem banko, ki ima dobre pogoje za podjetja (predvsem s.p.-je) in pa kredite za fizične osebe kalisi ti je na prejšnji strani že dala povezavo do strani Banke Slovenije, kjer si lahko poiščeš, kolikšni so posamezni stroški, ki jih boš imela za dober kredit na SKB ne rabiš (več) biti njihov komitent
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?