magdalenica -> RE: Katero banko imate? (29.4.2014 16:51:14)
|
Unicredit (od novega leta). Nočem delati reklame, ampak se bom vseeno razpisala, ker sem zares zadovoljna s storitvami [sm=smiley36.gif] Stroški so 3.50 EUR za paket (pametni comfort) in 0.65 eur za online/ mobilno banko. Za ta denar dobim osebni račun s kartico, Mastercard, online banko, varčevalni račun, depozit, 3x plačila UPN mesečno in 3x trajnik v online banki (brez nadomestila), 3x mesečno dvig na bankomatih drugih bank brez nadomestila, varnostni SMS pri plačilu preko POS ali dvigu na bankomatu ... Za primerjavo - prej sem bila pri PBS, letni stroški so bili enaki, vendar pa bila provizija pri vsakem plačilu v online banki 0.35 eur, mreža bankomatov skromna (nisem tiste vrste, da bi rada hodila v poslovalnico), nadomestilo za dvig na bankomatu druge banke pa 0.30 eur/ dvig. Skratka, naveličala sem se dvigovanja gotovine na poštah, pa sem spokala k banki, ki se je pri stresnih testih izkazala za najbolj zaupanja vredno. Eee, pa še ena prednost Unicredit banke - brezplačno dvigovanje gotovine na vseh bankomatih bank skupine Unicredit v tujini (npr. na hrvaškem Zagrebacka in Splitska banka, v Avstriji Bank Austria, v Italiji Unicredit , ...) Odnos do strank pa je vrhunski! V poslovalnici sem bila natanko enkrat, vse ostalo pa sem urejala po telefonu, referentka pa mi je potem pripravljene pogodbe v podpis pošiljala po pošti.
|
|
|
|