SU -> RE: II pričakujemo MAJA 2014 (16.5.2014 9:49:52)
|
Hja tkole je... danes sem naredila test, ker nisem mogla več čakat... in ni bilo nič! [sm=smiley13.gif] Tako, da glede na to, da jutri pričakujem "flekce" predno se dejansko ulije, lahko, po mojem, k mojemu imenu kar dodaš [sm=smiley28.gif]... žal! Sej sploh ne vem zakaj sm šla test delat, ker se že kakšen teden ne počutim prav nič N...[sm=smiley13.gif] ... no, kar je je. Bo očitno kar treba odpreti temo "II pričakujemo junija" [sm=smiley24.gif] ... No, sem sicer kar zlo razočarana, a se tolažim s tem, da prihajajo toplejši meseci, ki so bolj "moji" in mam več energije, več pozitivnih misli... ... ... in ni hudič, da se prime tja do jeseni!! [sm=smiley36.gif] Očitno se bomo z nekaterimi še srečevale na tej in podobnih temah, kajne Sareta[sm=smiley2.gif]... (NMJ410, upam, da s tabo pa NE!![sm=smiley36.gif] Sporoči!) Aja... Dgirl... midva nisva vsak dan... poskusila sva na 2 dni, ampak ni ratal vedno oz., če nisva bila pri volji pač nisva... še vseeno mi je nekak uživanje in, da sem "za stvar" pred tem, da delava bebiko... No, mogoče bo pa treba bit bolj priden, glede na to, da še ni pluska! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|