monika321 -> RE: II pričakujemo MAJA 2014 (10.5.2014 10:52:33)
|
Zdravo,punce!! Sem nova tukaj,ta mesec tudi jst v drugem krogu...že Spet navijam za[sm=rozacrtici.gif]... Potrebovala bi pa pomoč in sicer vsak mesec je težje odmislit kako zelo si želiva s partnerjem,bebiko,..Včasih se mi zdi da sm na kakem MARATONCU al pa da sva ko zajca [sm=smiley36.gif]goOOO sexat goOO sexat [sm=zmeden.gif].... M imam skoz redne na 28 dni, enim puncam pa takoj uspe.zanima me ker moj dragi pravi da mu je prijatelj povedal dle ko jemlješ kontracepcijo dle se potem telo pripravlja in čisti..Meni je G rekla da ne da so tabletke zdj ze s tok malo hormona da to ne vpliva nic vec na to..Zdaj pa mi še vi povejte svoje izkušnje..Jst sm jih jedla namreč kar dobrih 9let.. [sm=smiley19.gif]... Sicer ta mesec sem že bila v upanju da nekaj pa le bo ker sem imela skoraj vse predznake pa se teta je zamujala ne morem vrjet cele tri dni..samo brez uspeha..je prišla[sm=zmeden.gif].. Ta mesec imam pregled in bom ginekologinjo prosila da me da na histeroskopijo, pa me punce zanima kako je bilo pri vas s čakalno dobo,sem namreč iz Celja in ogormno sem slišala da treba ponekod čakat tudi pol leta..OMG... Vcasih the tezav zenske niso niti poznale zdj pa je čedalje več punc,ki se dolgo matrajo da pridejo do zanositve.. Jst sm tudi že cisto obupana,ker nič ne uspe;res da poiskušava že od začetka leta,samo se je vmes ravno med mojimi plodnimi dnevi vrinila bolezen,dragi imel gripo,drugi mesec spt vse narobe je namreč epi. in je imel napad in je zopet sel teden sexa po gobe[sm=smiley13.gif].. zdj v aprilu smo začel pa maratonca žgat [sm=smiley1.gif],pa ni se nič prijelo..in je že maj...spt od začetka..tok sm se razpisala da bi lahka biu že roman[sm=jezicek.gif].. Skratka obupana sem.. sicer bi blo pa tudi super malo počvekat in odkrivat spoznanstva..
|
|
|
|