Kartice zvestobe (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Stanislava_ -> Kartice zvestobe (22.4.2014 20:10:41)

Katere imate in katere se splača imeti, da nekaj prihranite?

uškinamama -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 20:12:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Možu sem zvesta in večkrat uporabim njegov eurocard.

RIJA* -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 20:18:47)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Možu sem zvesta in večkrat uporabim njegov eurocard.

enako draga moja, enako [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
tudi viso včasih speglam [sm=smiley36.gif]

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 21:24:28)

Pejta nekam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image]

enea -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 21:45:02)

po mojem je vse ena šta.la,..
imam dm, mana, mercator, spar, obi, merkur, ciciban, ikea, baby center, leclerk in tuš,.. ma neki je, ni pa to da boš zaradi teh kartic bolj bogata,.. ker boš manj zapravila,..[sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 21:48:30)

do zdaj edini opazni prihranek pri Špar kartici, še posebej penzion kartici - edina trgovina, ki ima popuste na popuste, potem Tuš penzion tu pa tam, Mercator ni koristi, ostale pa še manj od nič

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 21:54:15)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

do zdaj edini opazni prihranek pri Špar kartici, še posebej penzion kartici - edina trgovina, ki ima popuste na popuste, potem Tuš penzion tu pa tam, Mercator ni koristi, ostale pa še manj od nič

To me zanima. Imam tudi Spar, ker običajno tam kupujem. Kaj posebnega je pa na penzionu?
Mercator sem računala, ko je bila reklama 1€ = 1 Pika, in po takratni matematiki je bil letni prihranek minimalen.
Imam še Sava hoteli, ta se mi tudi zdi, da je ok, ampak bom potegnila črto po dveh letih..recimo. Zadnji prihranek je bil ca 10% na akcijsko ceno aranžmaja in to recimo, da se splača.

Ponujala mi jo je tudi v Tom Tailor, ampak se mi zdi, da ne prinese kaj bistvenega, ker vedno kupujem na -50%. Ima katera?

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 21:57:38)

penzion Špar ima še dodaten popust 10% na cel nakup. Torej tudi na popuste. Saj ni veliko, ampak če kje , potem sem pri njih opazila nižje cene. Pa mama, ki obvlada nakupe, mi je potrdila, da je Špar najboljši [sm=smiley1.gif]

Imam Sportina kartico, od teh kartic iz trgovin z oblačili pa še nikoli nisem naletela na ugodnosti. premalo kupujem v določeni trgovini. Naletima a na dobre popuste v Giga športu. brez kartic...

kikasta.kika -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 21:59:13)

Jest mam vse živo (tuš, špar, mana, two way, babycenter, pikapolonica, obi, leclerc - sam mercatorjeve pike še ne ker tam itak ne nakupujem), itak so brezplačne, pa potem vidiš če je slučajno kaka akcija na kartico pa jo ponucaš. Pa fajn je ker ti ponekod tud sms pošljejo za kake take akcije.

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:02:21)

penzion Špar ima še dodaten popust 10% na cel nakup. Torej tudi na popuste. Saj ni veliko, ampak če kje , potem sem pri njih opazila nižje cene. Pa mama, ki obvlada nakupe, mi je potrdila, da je Špar najboljši [sm=smiley1.gif]

Meni je 10% v redu, če velja za vse. Kako pa prideš do penzion kartice?

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:04:01)

IZVIRNO SPOROČILO: kikasta.kika

itak so brezplačne, pa potem vidiš če je slučajno kaka akcija na kartico pa jo ponucaš. Pa fajn je ker ti ponekod tud sms pošljejo za kake take akcije.

Poberejo ti pa osebne podatke..in teh ne dam za par centov ali sms-ov.

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:06:02)

en penzionist ti jo mora dat. Jaz imam od mame črtno kodo in od fotra kartico. Če jo dajo delat, dobijo še dodatne kode, da lahko komu dajo naprej. Tako je bilo včasih. Ne moreta pa dva z isto kartico isti dan v isti trgovini. jaz uporabim v Celju, mama v Mb na isti dan in nama gresta dva popusta skozi... lahko zašvinglaš, nimajo take rač. povezave izgelda

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:08:35)

en penzionist ti jo mora dat. Jaz imam od mame črtno kodo in od fotra kartico. Če jo dajo delat, dobijo še dodatne kode, da lahko komu dajo naprej. Tako je bilo včasih. Ne moreta pa dva z isto kartico isti dan v isti trgovini. jaz uporabim v Celju, mama v Mb na isti dan in nama gresta dva popusta skozi... lahko zašvinglaš, nimajo take rač. povezave izgelda

Če te prav razumem, ti kupuješ za mamo v Celju, da ne rabi pretežko nosit?

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:08:39)

aja, in Špar ima kupone s popusti na mail in sms in pošto (tvoj naslov) . Če vse te podatke daš, ti pošiljajo kupone za -25%... no, Špar res izstopa izmed teh trgovin.
Drugače pa Hofer in Lidl poceni, brez kartic. če bi imeli kartice bi bilo že pravljično preveč poceni [sm=smiley36.gif]

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:10:12)

Drugače pa Hofer in Lidl poceni, brez kartic. če bi imeli kartice bi bilo že pravljično preveč poceni [sm=smiley36.gif]

Za primerljivo kakovost in količino minus koliko?

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:11:01)

ne, ne razumeš prav [sm=smiley36.gif]
jaz kupujem za sebe, obe nosiva vsaka k sebi domov. Ona v Mb, jaz pa v Celju... ena lastnik kartice dvakrat popust

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:12:22)

jaz kupujem za sebe, obe nosiva vsaka k sebi domov. Ona v Mb, jaz pa v Celju... ena lastnik kartice dvakrat popust

Kako pa bonus vnovčita?
Isti sistem koz pri možu? Peglaš njegovo kratico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]?

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:13:29)

Za primerljivo kakovost in količino minus koliko?

uh, glej, saj nisem tak v tem s centi natančno [sm=smiley36.gif]... ampak ja, nek vzorec pa se vidi pri teh trgovinah. Na primer. iz Hoferja in Lidla grem s polno vrečko za 20 €, iz Mercatorja grem za isti znesek s pol prazno malo vrečko

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:14:46)

Kako pa bonus vnovčita?
Isti sistem koz pri možu? Peglaš njegovo kratico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]?

nimam moža. Peglam le svoje kartice... in penzion kartice [sm=smiley36.gif]

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:17:59)

Peglam le svoje kartice... in penzion kartice [sm=smiley36.gif]

Kako vnovčiš bonus, ki se nabere na kartici?

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:19:01)

tisti bonus pa je zelo majhen. Več se drugje prišpara, kot pa na onem, ko se ti na kartico naloži. Pobere ga pa vsak kak se spomni, kdo je prej, ta dobi bonus.. ponavadi jaz ja

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:19:51)

tisti bonus pa je zelo majhen. Več se drugje prišpara, kot pa na onem, ko se ti na kartico naloži. Pobere ga pa vsak kak se spomni, kdo je prej, ta dobi bonus.. ponavadi jaz ja

Prijazna mama [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:21:16)

zelo [sm=smiley1.gif]

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:22:02)

še kakšno vprašanje? Zdaj sem za resne pogovore, vprašaj [sm=smiley4.gif]

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (22.4.2014 22:49:42)

še kakšno vprašanje? Zdaj sem za resne pogovore, vprašaj [sm=smiley4.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

kar se Spara tiče, ne.

Ampak še vedno ne vem, katera kartica se še splača [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>