RE: Kartice zvestobe (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

nusi -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 0:11:57)

meni je bila od leclerca ok, dokler sem še tja hodila, od okaidi-ja imam, ker dobim za tamale za rojstni dan 6 € gor, dm tudi, ampak uporabim samo tisti bon v knjižici, ki je na celoten popoust (mislim, da 15 %). Ostale kartice so mi brez veze, ampak imam pa jih [sm=smiley22.gif].

Hofer se je pa podražil kar precej imam občutek. Včasih sem prinesla za isti denar 3 vreče iz hoferja ali eno do dve iz mercatorja, sedaj ne vidim več neke bistvene razlike.

čivčiv -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 7:45:14)

Sparova kartica se mogoče še najbolj splača ter kupovanje v Hoferju/Lidlu (določene izdelke).

petea -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 9:54:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Ampak še vedno ne vem, katera kartica se še splača

predvsem tista od trgovin, ki jih imaš v svoji bližini, v njih veliko nakupuješ in ki ti s popusti na kartico omogočajo cenejše popuste

če imaš v bližini samo Petrolove črpalke, ti OMW-jeva kartica čisto nič ne bo koristila [sm=smiley36.gif]

in predvsem je smiselno malo pregledati cene, ker se pogosto zgodi, da je en izdelek v redni ceni ene trgovine cenejši, kot pa v akciji, na kartico, za nalepke ... druge trgovine

Katere kartice imam?
Eh, preveč za naštevat, sem si eno ekstra denarnico nabavila zanje, da mi glavne ne raznese od njih. [sm=smiley36.gif]

Še glede Hoferja in njegovih cen: mene so sedaj že nekajkrat razočarali z različnimi cenami istih izdelkov pri nas in v Avstriji; zadnji primer: otroško kolo pri nas 179 €, preko severne meje pa 99 €. [sm=zmeden.gif]

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 17:22:45)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

in predvsem je smiselno malo pregledati cene, ker se pogosto zgodi, da je en izdelek v redni ceni ene trgovine cenejši, kot pa v akciji, na kartico, za nalepke ... druge trgovine

mercator oglašuje, kako imajo nekateri njihovi izdelki najnižjo ceno in, da če ni tako, vrnejo denar... pa Špar na svoji reklami da primerjavo par izdelkov, od konkurence in svojo še nižjo ceno zraven za dokaz, da so še cenejši [sm=smiley36.gif]

mercator laže... [sm=smiley4.gif]

alda -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 17:28:58)

Imam kartico od najboljšega soseda in Hervisa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Od najboljšga soseda nimam lih kake koristi -no mogoče jo ne znam izkoristiti,
Hervisova je pa kar fajna

Paštetka -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 17:44:04)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Katere imate in katere se splača imeti, da nekaj prihranite?

Možu sem zvesta in večkrat uporabim njegov eurocard.

enako draga moja, enako [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
tudi viso včasih speglam [sm=smiley36.gif]

Še ena. Včasih večkrat na dan [sm=jezicek.gif]

mika -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 17:55:11)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

mercator oglašuje, kako imajo nekateri njihovi izdelki najnižjo ceno in, da če ni tako, vrnejo denar... pa Špar na svoji reklami da primerjavo par izdelkov, od konkurence in svojo še nižjo ceno zraven za dokaz, da so še cenejši [sm=smiley36.gif]

lulu, si spregledala oz preslišala, da povrnejo denar, če najdemo cenejši izdelek po redni in ne znižani ceni, tako da nikomur ne bo treba vrniti denarja...klasični napis, kaj češ

liliana -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 18:45:21)

Poberejo ti pa osebne podatke..in teh ne dam za par centov ali sms-ov.

Ja....ime, priimek in naslov.....jaki problem.....

Drugače pa jaz imam polno denarnico kartic (jaz nisem obremenjena s tem, da na e-mail dobivam reklamno pošto, včasih celo kaj najdem zase vmes in da pustim v trgovini moj naslov s priimkom in imenom.......)

Koristim pa največ popuste na kartici v Šparu in v Vogele......

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 19:39:22)

IZVIRNO SPOROČILO: mika

lulu, si spregledala oz preslišala, da povrnejo denar, če najdemo cenejši izdelek po redni in ne znižani ceni, tako da nikomur ne bo treba vrniti denarja...klasični napis, kaj češ

ne, ne...[sm=smiley36.gif] videla redno in ne znižano... Špar jih ima zaklenjene - redne, oni najcenejše in Šparova je nižja

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 19:46:46)

IZVIRNO SPOROČILO: alda

Same oči so me - kaj se splača?

mika -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 19:47:47)

ne, ne... videla redno in ne znižano... Špar jih ima zaklenjene - redne, oni najcenejše in Šparova je nižja

aha, to je pa nekaj drugega[sm=smiley1.gif]

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 19:49:13)

Še glede Hoferja in njegovih cen: mene so sedaj že nekajkrat razočarali z različnimi cenami istih izdelkov pri nas in v Avstriji; zadnji primer: otroško kolo pri nas 179 €, preko severne meje pa 99 €. [sm=zmeden.gif]

To je pa konkretna razlika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Saj razlike so, če gledaš deklaracije s cenami v različnih državah--ampak toliko spet ne.

Imamo pa avte precej cenejše, vsaj nekaj.

LuLu -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 19:49:42)

mene tudi zanima... še nikoli mi ni prav prišla

liliana -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 20:38:04)

To je pa konkretna razlika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Saj razlike so, če gledaš deklaracije s cenami v različnih državah--ampak toliko spet ne.

Imamo pa avte precej cenejše, vsaj nekaj.

Mercatorjeve cene za isti izdelek se tudi znajo krepko razlikovati od štacune do štacune.......

alda -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 21:38:51)

mene tudi zanima... še nikoli mi ni prav prišla

oja!
copate  je dobil za 20% cenejše,
trenirke , zimsko jakno,...
se pa tudi tu kdaj dobi celo popust na popust, tako da so Nike copate namest 90e bile na koncu "le" 40e

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 21:57:48)

se pa tudi tu kdaj dobi celo popust na popust, tako da so Nike copate namest 90e bile na koncu "le" 40e

To je že v redu, hvala. Bomo športali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

petea -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 22:05:40)

Saj razlike so, če gledaš deklaracije s cenami v različnih državah--ampak toliko spet ne

Mi je prav zal; da si nisem fotografirala, ker danes sem v drugi Hoferjevi trgovini pri nas videla ceno 199e.
In to ni prvic, da so pri nas isti izdelki (precej) drazji.

Stanislava_ -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 22:14:59)

To je pa konkretna razlika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .
Saj razlike so, če gledaš deklaracije s cenami v različnih državah--ampak toliko spet ne

Mi je prav zal; da si nisem fotografirala, ker danes sem v drugi Hoferjevi trgovini pri nas videla ceno 199e.

Čudno..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Se šla gledat kataloge [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], in so cene bolj ali manj enake, če je razlika, je par € v + ali -, pri ceni ca 50€

malaMravljica -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 22:27:25)

za hofer lahko cene primerjas kar gor na spletni strani, menjas drzavo in vidis kaksne so cene. Tisto kolo je bilo mogoce drugacno ali pa mogoce z napako in so mu ceno znizali. Ugibam. Jaz nisem opazla nekih blaznih razlik v ceni pri njih,bolj v ponudbi.

petea -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 22:33:39)

Vse cene so bile redne. Res zal, da nisem slikala.

liliana -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 22:40:31)

Mogoče je v Avstriji izdelek bil v akciji.....v Sloveniji pa ne......

Drugače pa ne vem, zakaj bi moral trgovec po vsem svetu isti izdelek prodajati po enaki ceni......saj Mercator tudi ne prodaja krožnikov po isti ceni v slovenskem hipermarketu in po isti ceni v hipermarketu v BiH, Srbiji ali na Hrvaškem......

petea -> RE: Kartice zvestobe (23.4.2014 23:34:56)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Mogoče je v Avstriji izdelek bil v akciji.....v Sloveniji pa ne......

Drugače pa ne vem, zakaj bi moral trgovec po vsem svetu isti izdelek prodajati po enaki ceni......saj Mercator tudi ne prodaja krožnikov po isti ceni v slovenskem hipermarketu in po isti ceni v hipermarketu v BiH, Srbiji ali na Hrvaškem......

Ponavljam:
vse cene so bile redne: klasični črni računalniški napis na rumeni podlagi;
ko so cene v akciji, so ali v rdečem okvirju ali vsaj napisane z roko.

Seveda je odločitev trgovca, kakšno ceno kje postavi, samo me res zanima, na kakšni osnovi so pri nas cene enakega izdelka (toliko) višje kot nekaj km severneje
in kot že zapisano, ni to prvič, da je takšna razlika v ceni; lani, npr. je pri nas notranja stenska barva bila tudi 2x dražja kot v A
da so izdelki dražji za nekaj centov, €, še razumem, tako velike razlike pa ne.

Na žalost katalogov nimam več v svoji e-pošti, na spletu pa neaktualnih katalogov tudi ne najdem.

Seveda se pa tudi pri drugih trgovcih, tako tujih kot domačih pogosto najde kakšna prodajna cvetka. Pač nanj sem naletela v teh dneh, zato sem ga izpostavila.

liliana -> RE: Kartice zvestobe (24.4.2014 15:21:33)

V Avstriji recimo prodajo 200 komadov določenega kolesa, v Sloveniji pa 20.....

Drugače pa na oblikovanje cen vpliva marsikaj oz. vse.....med drugim cena dragega zemljišča, ki ga je Hofer kupil, razni komunalni prispevki in vsi ostali prispevki.....plačilo avtorske pristojbine SAZASU, če se v Hoferjevih trgovinah vrti glasba......govorim na pamet, ni mi poznana v podrobnosti Hoferjeva politika oblikovanja cen.....in pa seveda konkurenca (Hofra vseeno ne moreš gledati kot socialne ustanove ampak je tudi njemu v ospredju dobiček)....in prodaja glih malo pod ceno ostalih trgovcev, da se mu še "splača" (in ker imata največja trgovca v Sloveniji praktično identične cene, konkurence skoraj ni).....

in da se orientiram na to kolo.....v Sloveniji recimo Hofer proda 20 teh kolesh.....če bi jih prodajal po ceni 99 EUR bi ta kolesa itak pošla še preden, bi prišla na police.....če pa jih prodaja po ceni 199 EUR, pa poidejo v recimo 10 dneh.....in Hofer v enem in drugem primeru zasluži.....samo da v drugem primeru dobi za kolesa dvakrat več kot v prvem primeru......ponudba in povpraševanje......[sm=smiley1.gif]

zaspancek1 -> RE: Kartice zvestobe (24.4.2014 17:48:33)

https://www.hofer.at/de/angebote/archiv/ab-donnerstag-20032014/detailseite/ps/p/kinderfahrrad-16/
Petea, je bilo to kolo?
Samone najdem pa tega kolesa v ponudbi za Slovenijo. Mogoce katera druga? Jaz se spomnim vecjega kolesa, ki je res stalo tam okrog 200 eur.

petea -> RE: Kartice zvestobe (24.4.2014 17:53:02)

IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1

https://www.hofer.at/de/angebote/archiv/ab-donnerstag-20032014/detailseite/ps/p/kinderfahrrad-16/
Petea, je bilo to kolo?
Samone najdem pa tega kolesa v ponudbi za Slovenijo. Mogoce katera druga? Jaz se spomnim vecjega kolesa, ki je res stalo tam okrog 200 eur.

ne,
takšno črno-modro, brez pomožnih koles

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>