|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kartice zvestobe
23.4.2014 0:11:57   
nusi
meni je bila od leclerca ok, dokler sem še tja hodila, od okaidi-ja imam, ker dobim za tamale za rojstni dan 6 € gor, dm tudi, ampak uporabim samo tisti bon v knjižici, ki je na celoten popoust (mislim, da 15 %). Ostale kartice so mi brez veze, ampak imam pa jih user posted image .

Hofer se je pa podražil kar precej imam občutek. Včasih sem prinesla za isti denar 3 vreče iz hoferja ali eno do dve iz mercatorja, sedaj ne vidim več neke bistvene razlike.

< Sporočilo je popravil nusi -- 23.4.2014 0:12:44 >

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.4.2014 7:45:14   
čivčiv
Sparova kartica se mogoče še najbolj splača ter kupovanje v Hoferju/Lidlu (določene izdelke).

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.4.2014 9:54:51   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Ampak še vedno ne vem, katera kartica se še splača

predvsem tista od trgovin, ki jih imaš v svoji bližini, v njih veliko nakupuješ in ki ti s popusti na kartico omogočajo cenejše popuste

če imaš v bližini samo Petrolove črpalke, ti OMW-jeva kartica čisto nič ne bo koristila user posted image

in predvsem je smiselno malo pregledati cene, ker se pogosto zgodi, da je en izdelek v redni ceni ene trgovine cenejši, kot pa v akciji, na kartico, za nalepke ... druge trgovine

Katere kartice imam?
Eh, preveč za naštevat, sem si eno ekstra denarnico nabavila zanje, da mi glavne ne raznese od njih. user posted image

Še glede Hoferja in njegovih cen: mene so sedaj že nekajkrat razočarali z različnimi cenami istih izdelkov pri nas in v Avstriji; zadnji primer: otroško kolo pri nas 179 €, preko severne meje pa 99 €. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 28
23.4.2014 17:22:45   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: petea

in predvsem je smiselno malo pregledati cene, ker se pogosto zgodi, da je en izdelek v redni ceni ene trgovine cenejši, kot pa v akciji, na kartico, za nalepke ... druge trgovine

mercator oglašuje, kako imajo nekateri njihovi izdelki najnižjo ceno in, da če ni tako, vrnejo denar... pa Špar na svoji reklami da primerjavo par izdelkov, od konkurence in svojo še nižjo ceno zraven za dokaz, da so še cenejši user posted image

mercator laže... user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.4.2014 17:28:58   
alda
Imam kartico od najboljšega soseda in Hervisa user posted image
Od najboljšga soseda nimam lih kake koristi -no mogoče jo ne znam izkoristiti,
Hervisova je pa kar fajna

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.4.2014 17:44:04   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Katere imate in katere se splača imeti, da nekaj prihranite?

Možu sem zvesta in večkrat uporabim njegov eurocard.

enako draga moja, enako user posted image user posted image
tudi viso včasih speglam user posted image

Še ena. Včasih večkrat na dan user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.4.2014 17:55:11   
mika

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

mercator oglašuje, kako imajo nekateri njihovi izdelki najnižjo ceno in, da če ni tako, vrnejo denar... pa Špar na svoji reklami da primerjavo par izdelkov, od konkurence in svojo še nižjo ceno zraven za dokaz, da so še cenejši user posted image

lulu, si spregledala oz preslišala, da povrnejo denar, če najdemo cenejši izdelek po redni in ne znižani ceni, tako da nikomur ne bo treba vrniti denarja...klasični napis, kaj češ

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.4.2014 18:45:21   
liliana

Poberejo ti pa osebne podatke..in teh ne dam za par centov ali sms-ov.

Ja....ime, priimek in naslov.....jaki problem.....

Drugače pa jaz imam polno denarnico kartic (jaz nisem obremenjena s tem, da na e-mail dobivam reklamno pošto, včasih celo kaj najdem zase vmes in da pustim v trgovini moj naslov s priimkom in imenom.......)

Koristim pa največ popuste na kartici v Šparu in v Vogele......

Neposredna povezava do sporočila: 33
23.4.2014 19:39:22   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: mika

lulu, si spregledala oz preslišala, da povrnejo denar, če najdemo cenejši izdelek po redni in ne znižani ceni, tako da nikomur ne bo treba vrniti denarja...klasični napis, kaj češ

ne, ne...user posted image videla redno in ne znižano... Špar jih ima zaklenjene - redne, oni najcenejše in Šparova je nižja

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.4.2014 19:46:46   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: alda

Same oči so me - kaj se splača?

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.4.2014 19:47:47   
mika
ne, ne... videla redno in ne znižano... Špar jih ima zaklenjene - redne, oni najcenejše in Šparova je nižja

aha, to je pa nekaj drugegauser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.4.2014 19:49:13   
Stanislava_

Še glede Hoferja in njegovih cen: mene so sedaj že nekajkrat razočarali z različnimi cenami istih izdelkov pri nas in v Avstriji; zadnji primer: otroško kolo pri nas 179 €, preko severne meje pa 99 €. user posted image

To je pa konkretna razlika user posted image .
Saj razlike so, če gledaš deklaracije s cenami v različnih državah--ampak toliko spet ne.

Imamo pa avte precej cenejše, vsaj nekaj.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.4.2014 19:49:42   
LuLu

mene tudi zanima... še nikoli mi ni prav prišla

Neposredna povezava do sporočila: 38
23.4.2014 20:38:04   
liliana

Saj razlike so, če gledaš deklaracije s cenami v različnih državah--ampak toliko spet ne.

Imamo pa avte precej cenejše, vsaj nekaj.

Mercatorjeve cene za isti izdelek se tudi znajo krepko razlikovati od štacune do štacune.......

Neposredna povezava do sporočila: 39
23.4.2014 21:38:51   
alda

mene tudi zanima... še nikoli mi ni prav prišla

oja!
copate  je dobil za 20% cenejše,
trenirke , zimsko jakno,...
se pa tudi tu kdaj dobi celo popust na popust, tako da so Nike copate namest 90e bile na koncu "le" 40e

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.4.2014 21:57:48   
Stanislava_

se pa tudi tu kdaj dobi celo popust na popust, tako da so Nike copate namest 90e bile na koncu "le" 40e

To je že v redu, hvala. Bomo športali user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.4.2014 22:05:40   
petea

Saj razlike so, če gledaš deklaracije s cenami v različnih državah--ampak toliko spet ne

Mi je prav zal; da si nisem fotografirala, ker danes sem v drugi Hoferjevi trgovini pri nas videla ceno 199e.
In to ni prvic, da so pri nas isti izdelki (precej) drazji.

Neposredna povezava do sporočila: 42
23.4.2014 22:14:59   
Stanislava_

Saj razlike so, če gledaš deklaracije s cenami v različnih državah--ampak toliko spet ne

Mi je prav zal; da si nisem fotografirala, ker danes sem v drugi Hoferjevi trgovini pri nas videla ceno 199e.

Čudno..user posted image
Se šla gledat kataloge user posted image , in so cene bolj ali manj enake, če je razlika, je par € v + ali -, pri ceni ca 50€

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.4.2014 22:27:25   
malaMravljica
za hofer lahko cene primerjas kar gor na spletni strani, menjas drzavo in vidis kaksne so cene. Tisto kolo je bilo mogoce drugacno ali pa mogoce z napako in so mu ceno znizali. Ugibam. Jaz nisem opazla nekih blaznih razlik v ceni pri njih,bolj v ponudbi.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 23.4.2014 22:29:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 44
23.4.2014 22:33:39   
petea
Vse cene so bile redne. Res zal, da nisem slikala.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.4.2014 22:40:31   
liliana

Mogoče je v Avstriji izdelek bil v akciji.....v Sloveniji pa ne......

Drugače pa ne vem, zakaj bi moral trgovec po vsem svetu isti izdelek prodajati po enaki ceni......saj Mercator tudi ne prodaja krožnikov po isti ceni v slovenskem hipermarketu in po isti ceni v hipermarketu v BiH, Srbiji ali na Hrvaškem......

< Sporočilo je popravil liliana -- 23.4.2014 22:44:05 >

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.4.2014 23:34:56   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Mogoče je v Avstriji izdelek bil v akciji.....v Sloveniji pa ne......

Drugače pa ne vem, zakaj bi moral trgovec po vsem svetu isti izdelek prodajati po enaki ceni......saj Mercator tudi ne prodaja krožnikov po isti ceni v slovenskem hipermarketu in po isti ceni v hipermarketu v BiH, Srbiji ali na Hrvaškem......

Ponavljam:
vse cene so bile redne: klasični črni računalniški napis na rumeni podlagi;
ko so cene v akciji, so ali v rdečem okvirju ali vsaj napisane z roko.

Seveda je odločitev trgovca, kakšno ceno kje postavi, samo me res zanima, na kakšni osnovi so pri nas cene enakega izdelka (toliko) višje kot nekaj km severneje
in kot že zapisano, ni to prvič, da je takšna razlika v ceni; lani, npr. je pri nas notranja stenska barva bila tudi 2x dražja kot v A
da so izdelki dražji za nekaj centov, €, še razumem, tako velike razlike pa ne.

Na žalost katalogov nimam več v svoji e-pošti, na spletu pa neaktualnih katalogov tudi ne najdem.

Seveda se pa tudi pri drugih trgovcih, tako tujih kot domačih pogosto najde kakšna prodajna cvetka. Pač nanj sem naletela v teh dneh, zato sem ga izpostavila.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 47
24.4.2014 15:21:33   
liliana
V Avstriji recimo prodajo 200 komadov določenega kolesa, v Sloveniji pa 20.....

Drugače pa na oblikovanje cen vpliva marsikaj oz. vse.....med drugim cena dragega zemljišča, ki ga je Hofer kupil, razni komunalni prispevki in vsi ostali prispevki.....plačilo avtorske pristojbine SAZASU, če se v Hoferjevih trgovinah vrti glasba......govorim na pamet, ni mi poznana v podrobnosti Hoferjeva politika oblikovanja cen.....in pa seveda konkurenca (Hofra vseeno ne moreš gledati kot socialne ustanove ampak je tudi njemu v ospredju dobiček)....in prodaja glih malo pod ceno ostalih trgovcev, da se mu še "splača" (in ker imata največja trgovca v Sloveniji praktično identične cene, konkurence skoraj ni).....

in da se orientiram na to kolo.....v Sloveniji recimo Hofer proda 20 teh kolesh.....če bi jih prodajal po ceni 99 EUR bi ta kolesa itak pošla še preden, bi prišla na police.....če pa jih prodaja po ceni 199 EUR, pa poidejo v recimo 10 dneh.....in Hofer v enem in drugem primeru zasluži.....samo da v drugem primeru dobi za kolesa dvakrat več kot v prvem primeru......ponudba in povpraševanje......user posted image

< Sporočilo je popravil liliana -- 24.4.2014 15:22:22 >

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 48
24.4.2014 17:48:33   
zaspancek1
https://www.hofer.at/de/angebote/archiv/ab-donnerstag-20032014/detailseite/ps/p/kinderfahrrad-16/
Petea, je bilo to kolo?
Samone najdem pa tega kolesa v ponudbi za Slovenijo. Mogoce katera druga? Jaz se spomnim vecjega kolesa, ki je res stalo tam okrog 200 eur.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 49
24.4.2014 17:53:02   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1

https://www.hofer.at/de/angebote/archiv/ab-donnerstag-20032014/detailseite/ps/p/kinderfahrrad-16/
Petea, je bilo to kolo?
Samone najdem pa tega kolesa v ponudbi za Slovenijo. Mogoce katera druga? Jaz se spomnim vecjega kolesa, ki je res stalo tam okrog 200 eur.

ne,
takšno črno-modro, brez pomožnih koles

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?