malaMravljica -> RE: pirhi (6.4.2014 13:42:27)
|
heh.. mateyka, a ves, da meni res bolj teknejo zegnani pirhi in potica. Brez heca, ker smo to tko vedno delali in je spomin na otrostvo. Kaj jim bodo v vrtcu povedal. Ne vem tocno kako jih bodo povedal, po pustu so povedal, da je sedaj postni cas in sedaj bodo verjetno obravnavali, da se veselimo teh jedi, ki jih ob teh praznikih sedaj spet zacnemo jesti in jih preden zacnemo jest pac damo pozgnat. Povedal bodo kaj katera jed predstavlja in kako bodo tega zajca razlozil? Verjetn jim bodo rekli, da morejo na velikonocno nedeljo takoj ko vstanejo na vrt stect pogledat, kaj jim je velikonocni zajc prinesu. Meni ta obdarovanja zdej tudi ne potegnejo najbolj, bo pa dobil neki koristnega, da ne bo edini v vrtcu, ki ga zajc ni nasel. Meni mi sploh ni treba neki dost mu razlagat, ker vse zve v vrtcu in se meni pol pove. Sam ej, zdej ko bodo imel zegen oljke, jaz sem tud ze veselim, bo prisel en hud pater, po moje bodo vse mame prsle tja sam zaradi njega [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] petea, oprosti, ker sem te gor preimenovala. Sem vidla ampak nisem mogla vec popravit.
|
|
|
|