mini86 -> kombinacija barv v stanovanju (31.3.2014 12:42:56)
|
djte mi pomagat se malo odločit kakšne barve dat.. spalnica-sedaj sta dve steni nežno roza, dve pa še bolj nežno roza:) sem imela v mislih dat sivko vijolično..zdj pa ne vem kaj bi skupaj kombinirala-spet dva odtenka med sabo al rajš še kakšnox barvo zraven-spet katero predsoba-zdj mam tako azurno modro, ful živo, zdj pa sploh nimam ideje..notri je pohištvo v belo-rjavi kombinaciji kakšna zelena rdeča mi ne potegne nikjer kuhinja-sedaj imam neko rumeno vanilijo, omarice so bele visoki sijaj, s srebrnimi ročaji, na steni pa ploščice, mozaik vanilijem oranžne in rumene.. v mislih imam kavo/kapučino, samo spet ne vem a bi dva odtenka med sabo al bi mogoče še kakšno barvo uturila zravn..kero.. al bi dala v kao jedilni kot neke črte tko k je prbližno tukaj http://www.lilavila.net/galerija.html šesta vrsta, 4. slika, sam pač nekaj v kombinaciji z kapučinom a bo grozno-sj sm človek nepredstave, če imam "zavese" roloje al what ever je pač to z nekimi krogi, pač a bo ok te črte npr pa krogi dnevna soba-zdj mamo nekako razdeljeno z diagonalno črto in na eni strani je čokoladno rjava-in je tm tudi belo pohištvo, beli predalniki, bela sedežna, te regali iz kock..tm k je belo je pa kamin pa računalniška miza po eni strani bi imela še zmeri tko k se nisem naveličala, po drugi strani ne vem kero barvo bi dala, al bi samo odtenek menjala.. tko da heeeeeelp.. pa malar pride dans ob 18h in do takrat imate čas[sm=smiley36.gif] aja pa če se da bolj pastelne odtenke al ne tako žive ker če so žive barve je pol tudi vse skupaj dražje[sm=jezicek.gif]no kakšno steno bi že preživela.. pa po tleh imamo bel laminat-največja napaka v življenju,ampak nekoč ko bo prizidek gre definitivno ven[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|