Stanislava_ -> RE: kombinacija baru v stanovanju (31.3.2014 17:38:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 spalnica-sedaj sta dve steni nežno roza, dve pa še bolj nežno roza:) sem imela v mislih dat sivko vijolično..zdj pa ne vem kaj bi skupaj kombinirala-spet dva odtenka med sabo al rajš še kakšnox barvo zraven-spet katero BELA BELA BELA samo detajli v eni umirjeni barvi, če, na rjavo pohištvo. Še raje vse belo. predsoba-zdj mam tako azurno modro, ful živo, zdj pa sploh nimam ideje..notri je pohištvo v belo-rjavi kombinaciji kakšna zelena rdeča mi ne potegne nikjer spet BELA BELA kuhinja-sedaj imam neko rumeno vanilijo, omarice so bele visoki sijaj, s srebrnimi ročaji, na steni pa ploščice, mozaik vanilijem oranžne in rumene.. v mislih imam kavo/kapučino, samo spet ne vem a bi dva odtenka med sabo al bi mogoče še kakšno barvo uturila zravn..kero.. al bi dala v kao jedilni kot neke črte tko k je prbližno tukaj rumena Mini, tole kar imaš, je že tako pisano...ne serji ga z barvami....bela povsod,rumena nežna lahko v kuhinji. Po moje nič več. Igraj se z detajli, če bi se rada...prevleke, blazine...ne pa barve na steni.
|
|
|
|