Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiovo kamp rožac in rab suha punta 24.3.2014 21:45:52
|
|
|
|
enea
|
kampa ne poznam, bila pa sem že na Čiovem, privat apartma,.. rakcev ne vem koliko boste lovili vsaj tam kjer smo mi bili je bila voda čista "ko suza",.. meni je bilo res res super,.. senco smo tudi mi morali nosit s seboj, oz. smo se dali pred en kafič kjer je imel veeeeelik senčnik spredaj in smo imeli tudi mi senco,.. aja mi smo bili Okrug donji, se mi zdi,.. sem že pozabila je bilo 5 let nazaj. aja pa še cena, če je tisto cena na dan je meni absolutno preveč,.. za apartma smo dali 50€, sedaj hodimo v Šibenik že 4 leta, bo letos, in damo za aparma 45€ oz letos je podražala na 50€
< Sporočilo je popravil enea -- 24.3.2014 21:47:28 >
|
|
|
|
RE: čiovo kamp rožac in rab suha punta 25.3.2014 20:48:33
|
|
|
|
ma19teja
|
Enea hvala za info, sem že odmislila Čiovo kamp Rožac... ja cene so res hude... Apartmaji tisti, ki so nam ok, so pa že zasedena za naš termin... še iščemo
|
|
|
|
RE: čiovo kamp rožac in rab suha punta 27.3.2014 8:01:33
|
|
|
|
PinaNina
|
Nam Rab in kamp Čiovo ni bil niti malo všeč, spada nam v kategorijo najslabšega dopusta. Ena samcata mini plaža, malo mivke, tok tak, da je na to prinesel vso svinarijo. Smo šli na druge plaže z čolnom, meduz polno, vsaj tisto leto. Čakanje na tuše, na pomivanje....... Suha Punta, če niso nič obnavljal, tud beda od bede. Jaz bi na tvojem od Zadra naprej iskala do Pakoštanov. Ne zaleti se v velike kampe, ker so dragi (vsaj tiste, ki smo mi gledali), privat so nekateri 1A, cene pa tudi.....super.......mi smo malo pred počitnicami, odšli na 3 dnevni dopust in smo si malce razgledali, rezarvirali, zdaj gremo 6 leto v isti kamp. Otroci happy, imajo družbo, starši tudi, imamo mir, v 5 minutah smo v malem kraju in imamo šunder, če si ga želimo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?