čiovo kamp rožac in rab suha punta (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ma19teja -> čiovo kamp rožac in rab suha punta (24.3.2014 21:07:19)

Živjo,

ogledujem si
Čiovo kamp Rožac / mobilne hiške http://www.camp-rozac.hr/smjestaj/mobilne-kucice/ in
Rab Suha Punta app / samostojne hiške so baje obnovljene
http://www.terra-reisen.com/hrvaska_dvojni-bungalovi-suha-punta.html?suchartFrom=uebersicht

Izkušnje iz prve roke več kot dobrodošle. Zanima me predvsem plaža. Za moje fante more bit nekaj čeri, da lovimo rakce :) in pa kakšen pomol za skakanje, mami pa ima rada prijeten vhod v morje, oči pa je nazahteven :). Nismo ljubitelji betona.... Senco nosimo s seboj, pa itak hodimo ob pripeki v hiško...

Koliko so dejansko hiške oddaljene od plaže... prve vrste ne bomo dobili, to mi je že jasno...

Kam se da še zvečer iti?

Hvala

enea -> RE: čiovo kamp rožac in rab suha punta (24.3.2014 21:45:52)

kampa ne poznam, bila pa sem že na Čiovem, privat apartma,.. rakcev ne vem koliko boste lovili vsaj tam kjer smo mi bili je bila voda čista "ko suza",.. meni je bilo res res super,.. senco smo tudi mi morali nosit s seboj, oz. smo se dali pred en kafič kjer je imel veeeeelik senčnik spredaj in smo imeli tudi mi senco,.. aja mi smo bili Okrug donji, se mi zdi,.. sem že pozabila je bilo 5 let nazaj.

aja pa še cena, če je tisto cena na dan je meni absolutno preveč,.. za apartma smo dali 50€, sedaj hodimo v Šibenik že 4 leta, bo letos, in damo za aparma 45€ oz letos je podražala na 50€

ma19teja -> RE: čiovo kamp rožac in rab suha punta (25.3.2014 20:48:33)

Enea hvala za info, sem že odmislila Čiovo kamp Rožac... ja cene so res hude...

Apartmaji tisti, ki so nam ok, so pa že zasedena za naš termin... še iščemo

PinaNina -> RE: čiovo kamp rožac in rab suha punta (27.3.2014 8:01:33)

Nam Rab in kamp Čiovo ni bil niti malo všeč, spada nam v kategorijo najslabšega dopusta. Ena samcata mini plaža, malo mivke, tok tak, da je na to prinesel vso svinarijo. Smo šli na druge plaže z čolnom, meduz polno, vsaj tisto leto. Čakanje na tuše, na pomivanje.......
Suha Punta, če niso nič obnavljal, tud beda od bede.

Jaz bi na tvojem od Zadra naprej iskala do Pakoštanov. Ne zaleti se v velike kampe, ker so dragi (vsaj tiste, ki smo mi gledali), privat so nekateri 1A, cene pa tudi.....super.......mi smo malo pred počitnicami, odšli na 3 dnevni dopust in smo si malce razgledali, rezarvirali, zdaj gremo 6 leto v isti kamp. Otroci happy, imajo družbo, starši tudi, imamo mir, v 5 minutah smo v malem kraju in imamo šunder, če si ga želimo.

ma19teja -> RE: čiovo kamp rožac in rab suha punta (27.3.2014 17:02:40)

Pinanina hvala za odgovor, še iščeva... v kateri kamp pa vi hodite... imajo tam tudi mobilke, bungalove... mi smo žal odvisni od kopalnice in kuhinje v kompletu, ker imamo otroka s pp.

Stran: [1]