Anonimen -> starejši moški (22.3.2014 19:55:42)
|
Pozdravljeni, zanima me vaše mnenje, glede starejših moških, kako razmišljajo. Stara sem 25 let in sem spoznala dva moška, eden je star 43 let, drugi pa 40. Tega, ki je star 43 let sem spoznala na fakulteti, ker on študira izredno, jaz pa redno. Slučajno sva se spoznala na nekem izpitu in me je prosil za pomoč pri študiju. Sem mu pomagala samo tako, da sem mu po e-mailu pošiljala gradiva. Nato je pa sam začel govorit, da se mi zelo zahvaljuje in da bi me rad povabil na pijačo. Pa sem mu povedala, da ne rabi, da bom itak tudi jaz rabila študijsko pomoč. Pa me je vseeno vabil na tortice-pa nisem šla, potem celo na večerjo-pa nisem šla, sem mu povedala, da ne morem. Potem sva se enkrat srečala na fakulteti, pa naj bi šli skupaj več ljudi ven na pijačo, nakar sva na koncu sami midva ostala-sicer je bilo zelo hitro, ker sem rekla, da moram iti. Ko pa sem jaz potrebovala pomoč, se je pa zelo potrudil-mi je dal več gradiva, kot sem ga potrebovala. Je ločen, ima sina, enako starega kot jaz. Drugega, 40-letnika sem pa slučajno spoznala, ker je kolegici pisal, da se dobimo (bilo nas je vse skupaj 4). Nato je nekako dobil mojo številko in me vabil na pijačo. Povedal mi je sicer, da se rad zabava in ima fajn, vendar je pisal samo meni in ne kolegici. Če bi se rad samo imel fajn, bi lahko vse poklical, da bi se spet dobili in pogovarjali in hecali. Je samski, neporočen, brez otrok. Zanima me, kaj hočeta tedva moška? Seks, prijateljstvo ali vezo??
|
|
|
|