RE: starejši moški (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

jabuk -> RE: starejši moški (23.3.2014 21:37:27)

Haha. res se čudno bere [sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: starejši moški (23.3.2014 21:38:20)

jabuk, moram zbrisat? [sm=smiley36.gif]

jabuk -> RE: starejši moški (23.3.2014 21:39:43)

Ni treba. Naj se še kdo nasmeji. [sm=smiley1.gif]

ronja -> RE: starejši moški (23.3.2014 21:46:27)

Moram malega naučit, ko bo šel v OŠ, naj se vas pazi, babnic starih, ki za 7 letniki gledate[sm=jezicek.gif]

jabuk -> RE: starejši moški (23.3.2014 21:47:43)

[sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: starejši moški (23.3.2014 21:51:54)

moj je bil 7 [sm=zmeden.gif]

jabuk -> RE: starejši moški (23.3.2014 21:58:11)

Ah daj no, ne me zdaj hecat tukaj [sm=smiley17.gif]

Anonimen -> RE: starejši moški (1.4.2014 23:27:17)

Sem se pogovarjala z 40letnikom in mi je priznal, da hoce samo seks. Sva pa se vedno v taken odnosu kot prej. :)

kalbo -> RE: starejši moški (2.4.2014 14:37:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem se pogovarjala z 40letnikom in mi je priznal, da hoce samo seks. Sva pa se vedno v taken odnosu kot prej. :)

Ne, hotu je it s tabo na sladoled pa liziko[sm=zmeden.gif] Ne sam da se oblačiš kot najstnica, tud obnašaš se kot precej zmedena predstavnica najstniške vrste, pa čeprav si za normalnega najstnika v bistvu starka, milfica, al kako se temu reče [sm=smiley36.gif]. In ja, upoštevaj očijev nasvet in se fejst pazi moških vse tja do menopavze.[sm=hudicek1.gif]

liliana -> RE: starejši moški (2.4.2014 16:16:08)

Še vedno ne seksata.....?

pipapopa -> RE: starejši moški (2.4.2014 17:20:38)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sem se nasmejana.

Anonimna si ziher, da nisi 15 stara?

Če ti ni do druženja z njima, jima to jasno povej in ju ne vleči za nos in ne dajej jima praznega upanja, ker potem ne računaj na prijateljstvo, študijsko pomoč,..

Anonimen -> RE: starejši moški (2.4.2014 17:26:21)

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ne, hotu je it s tabo na sladoled pa liziko[sm=zmeden.gif] Ne sam da se oblačiš kot najstnica, tud obnašaš se kot precej zmedena predstavnica najstniške vrste, pa čeprav si za normalnega najstnika v bistvu starka, milfica, al kako se temu reče [sm=smiley36.gif]. In ja, upoštevaj očijev nasvet in se fejst pazi moških vse tja do menopavze.[sm=hudicek1.gif]

To pa tudi ni cisto res. Zadnjic sem spoznala enega 19letnika, ki je mislil, da imam 18 let. Veliko ljudi misli, da sem mlajsa.

Anonimen -> RE: starejši moški (2.4.2014 17:33:59)

IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sem se nasmejana.

Anonimna si ziher, da nisi 15 stara?

Če ti ni do druženja z njima, jima to jasno povej in ju ne vleči za nos in ne dajej jima praznega upanja, ker potem ne računaj na prijateljstvo, študijsko pomoč,..

Saj nobenega ne vlecem za nos, vsi vse vedo in vse je spet tak normalno kot je bilo.

kalbo -> RE: starejši moški (2.4.2014 17:47:05)

Ja pol se pa kakšnega 18 letnika prim. Njim gre pa vse drugo po glavah sam seks ne [sm=duda.gif]

malaMravljica -> RE: starejši moški (2.4.2014 18:45:06)

Ta blazena anonimna je en tak nateg kot je bil Mr. Lukka oz po moje je kar brez kot.

Stanislava_ -> RE: starejši moški (2.4.2014 19:11:07)

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ta blazena anonimna je en tak nateg kot je bil Mr. Lukka oz po moje je kar brez kot.

Vsaj v virtuali, če že v reali mladenk ne zanima.

liliana -> RE: starejši moški (2.4.2014 19:16:01)

To pa tudi ni cisto res. Zadnjic sem spoznala enega 19letnika, ki je mislil, da imam 18 let. Veliko ljudi misli, da sem mlajsa.

Kaj pa je to kaj tazga......[sm=jezicek.gif]

Tu na RR smo zbrane same take za katere moški in na sploh veliko ljudi, misli, da smo precej mlajše kot smo v resnici....

petea -> RE: starejši moški (2.4.2014 21:11:04)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Kaj pa je to kaj tazga......[sm=jezicek.gif]

Tu na RR smo zbrane same take za katere moški in na sploh veliko ljudi, misli, da smo precej mlajše kot smo v resnici....

[sm=smiley20.gif]

ronja -> RE: starejši moški (3.4.2014 12:33:37)

To je normalno, ljudje težko presojamo starost, zato se zanašamo na okoliščine. Ko plavam s študenti v bazenu, vsi mislijo, da sem študentka, pa čeprav bom kmalu 36. Normalno, ljudje presojamo na hitro, to pa težko natančno določiš, zapomnimo si pa verjetno takrat bolj kot takrat, kadar nam določijo pravo starost, ker tisto pač bolj ven štrli.

liliana -> RE: starejši moški (3.4.2014 16:03:34)

Pa verjetno iz "preventive", vljudnosti, ko ne veš koliko je človek star, ker ne moreš oceniti.....5 let gor ali dol.....potem poveš raje, da je mlajši (še posebno ženski), da ne bo kake zamere, ker si brhki gospodični prisodil 40 let namesto 35....jo raje "oceniš" na 30......in smo ženske takoj vse mastne in slastne in SREČNE, ker zgledamo mlajše......[sm=smiley36.gif]

jabuk -> RE: starejši moški (3.4.2014 19:44:47)

Mene tudi vedno manj ocenijo, kar mi zaenkrat se ni vsec, posebej ce moram pri vstopu v kak lokal osebno pokazat pri 24ih letih, :D

liliana -> RE: starejši moški (3.4.2014 20:30:09)

IZVIRNO SPOROČILO: jabuk

Mene tudi vedno manj ocenijo, kar mi zaenkrat se ni vsec, posebej ce moram pri vstopu v kak lokal osebno pokazat pri 24ih letih, :D

Je pa to dobro, da se lahko na študentsko vstopnico kjer šlepaš noter......in plačaš manj vstopnine......[sm=jezicek.gif]

jabuk -> RE: starejši moški (3.4.2014 21:01:03)

Haha, bom probala drugic to seb v prid izkoristit.

daddy -> RE: starejši moški (8.4.2014 13:01:35)

Pri njima sem si pa mislila, da ker sta starejsa, da sem varna.

Saj te pa menda nista hotla posilit al kako?

sombrero -> RE: starejši moški (18.4.2014 22:57:35)

Najbolje bo, da jima jasno sporočiš, da nisi še zrela niti za pijačke niti za seks in niti za resno zvezo.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>