ronja
|
Zanima me, kaj hočeta tedva moška? Seks, prijateljstvo ali vezo?? Prvo skoraj ziher, za ostalo pa ne vem . oblacim se kot najstnica Najstnice se oblačijo navadno tako, da je starejšim moškim čisto luštno pogledat;). Mimogrede, moški za seks ne rabijo met izpolnjenih ne vem kakih pogojev. NI treba bit strašno ženstvena ali seksi, da bi si moški želeli s tabo spat . Če čisto ugibam na podlagi tega kar si napisla, bi rekla, da pri drugem gre 99% samo za zabavo, seks... sploh zato ker je še sam omenil, da se rad zabava. Pač med svojo generacijo bolj težje najde ženske brez obveznosti za zabavo, kot med študenti. Pri prvem je malo bolj dvomljivo vse skupaj. Mogoče je zgolj osamljen in je tebe pač spoznal potom študija brez kakšnih posebnih namenov in si mu preprosto všeč. Mogoče išče pa tudi on razvedrilo. Nekje 50:50 bi rekla. Podpis. ker mislijo (ne vem sicer zakaj in kako in odkod dobijao te signale??!!), da se bo kaj izcimilo iz tega... To so študirali in ugotavili, da moški zelo pogosto napačno interpretirajo signale in mislijo, da je ženska zanje bolj zagreta, kot je v resnici. To je zato, ker jim evolucijsko zelo škodi spustit eno samo priliko:D. Zato se pač večkrat zmotijo;). he he jaz sem mislila, da bom varna, ko se bom enkrat poročila in jih bo tisti obroček na roki mal odvrnil. Pa temu ni tako. Zgleda da jih res nič ne ustavi. josephine, za obroček ne vem, nisem probala, ampak jih pa resnično ustavi, če lepo govoriš o svojem fantu in napelješ pogovor tako, da morajo pohvalit svojo punco. jih vprašaš, kje sta se spoznala ali kaj takega. In potem ko obujajo spomine, spleteta vidva prijateljstvo, ki ni seksualno, to energijo pa usmerijo tja, kamor je najbolj fajn in smo vsi zadovoljni:). Včasih ne dela, velikokrat pa:). Me je pa tale 40letnik vprasal, kaj si mislim o vezi in seksu s starejsim, pa sem mu rekla, da se v vezi ne vidim, kar se seksa tice, pa da ne vem (mogoce sem tukaj naredila napako ?). Hehe, pa saj ti je že sam povedal, kaj hoče od tebe. In ti si mu odgovorila, da veze ne bi mela, seks pa mogoče . normalno, da bo probal, bil bi blesav, da ne bi:D. Tudi teh dveh, ki mi piseta, se ne bojim, ker se mi zdita vredu, nimam pa zelje po druzenju z njima. potem pa ne hodi ven z njima na pijačo, pa je. če pač nočeš na pijačo s katerim od njih pač ne greš.....ne glede na to, če je kateri star 45 let ali 25 let..... Podpis. Seksi bi se počutila, če bi me osvajal nekdo, ki je meni všeč in ne nekdo, ki pogleda za vsako žensko Potem se pa druži s tistimi, ki so tebi všeč. Ne štekam, zakaj ne bi s tistimi hodila na pijače, tortice ali karkoli pač. Pa ne mi rečt, da te ovira najstniško oblačenje, fantom itak dol visi za cote, nikoli nisem mela problemov z njimi, pa čeprav sem od vedno bolj tomboy. Cote res nimajo veze pri tem. Mogoče edino pri tistem: manj je več:D. Ti se nimaš.....dvajsetletnice in dvajsetletniki te pa imajo za starejšo... hehe, meni se pa večkrat obratno zgodi - sama se mam za starejšo - mamico pač. In mi je ful hecno, če se kak mulo obrega, ker si vedno mislim - ej, lahko bi ti bila mami:D.