Jabček
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Jaz sicer nimam koga spraševat za pomoč, ker kupujem samo prek neta, vseeno pa - ne moreš verjet, kaj lahko naredi dober modrc. Da imaš npr. take, kot iz škatlce, pamela se npr. lahko skrije, ali pa čebulne (take, za zjokat). Pa tudi sicer je pri tistih bolj obdarjenih res pomemben pravi modrc (da te že hrbtenica precej manj boli, ker je teža malo drugače razporejena in posledično tudi drža). Pri manjših pa se da iz A košarice narediti tudi kipečo B, pa dvigniti,pa narediti res hud joškov graben... No, ko pa daš modrc dol, pa lahko zakličeš: Surprise!!! Ja, dober modrc dela čudeže..... , celo take, da dokler ne sprobaš, ne moreš verjeti....in kljub temu, da nam vsem še joške dobro stojijo brez modrca , lahko samo obnemiš, ko slučajno najdeš enega dobrega in vidiš, da lahko stojijo še boljše...... To bi jaz imela, ja. Buhteče B oprsje :) Čudežni modrc, nič ne bi suprajzala, še dol ga ne bi dala. Resno - jaz grem v trgovino, al Lisca, al H&M, al pač prvo kjer pridem mimo - vidim 75A, na uč ocenim, če mi je barva in struktura všeč in ajmo naši. Rabim nekaj konkretnih predlogov :)
|