Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: lepotna operacija prsi 25.3.2014 15:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje, oglašam se vam avtorica prvega posta. Lepo ste se razpisale. Torej, ne nameravam si povečati dojk, temveč jih le dvigniti, torej popraviti povešenost in odvečno kožo, da bodo dvignjene in mladostno lepo šrtleče. Povečava z vsadki pri meni nikoli ni prišla v poštev, ker ne bi hotela imeti večjih, in ker ne bi hotela imeti "tujka" v sebi celo življenje. Želim si le, da ne bi bile tako prazne kot neke kožne vrečke. Zdaj so take, da tudi ko imam odprto majico, grdo zgleda, če se sklonim, ker je videti samo nagubano kožo namesto dekolteja. Bila sem na posvetu pri dveh kirurgih (to že en mesec nazaj), zdaj pa imam že tudi določen datum. Zadovoljna sem s svojo odločitvijo, denar je pripravljen. Vseeno pa me obletavajo misli o lastni ošabnosti, pikolovskosti (navsezadnje skoraj večina mamic na svetu imajo povešene dojke, zakaj torej mene moje tako zelo motijo da ne morem več živeti z njimi..?) Partner pravi, da je odločitev moja (kot tudi denar za to), vendar mi je povedal da on ne razume zakaj to tako zelo hočem, in da ga ne motijo. Motijo pa mene, in to že od nekdaj, saj nikoli niso bile lepe in čvrste, ampak že od začetka bolj klaverne, zdaj po 2x dojenju so pa sploh...obupne. Pomaga mi, da lahko vsaj tu anonimno razmišljam o tem, hvala vam za vsa mnenja. Bom poročala po operaciji, kako je bilo...
|
|
|
|
RE: lepotna operacija prsi 25.3.2014 18:26:57
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Bom poročala po operaciji, kako je bilo... bi bilo fajn, če bi objavila kakšno sličico prej in potem srečno!
|
|
|
|
RE: lepotna operacija prsi 25.3.2014 18:45:33
|
|
|
|
*misi*
|
Sredno in pogumno ter hitro okrevanje
|
|
|
|
RE: lepotna operacija prsi 6.4.2014 8:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, spet se vam oglašam avtorica prvega posta, če mogoče še katera sploh to bere.. Poseg je že za mano!! (dvig dojk brez vsadkov) In sem vesela!! Zaenkrat imam še vse zalepljeno tako da brazgotin ne vidim, ampak oblika je čudovita. Kot narisane so - pokončno okroglo štrleče in mladostne! Upam da me ne bo kap ko bom videla brazgotine, ampak kakorkoli že, v nekaj mesecih naj bi skoraj izginile. Bolelo me ni popolnoma nič, po posegu so bile trde in malo otekle, ampak neboleče. Kirurgu se je zdelo v bistvu nenavadno da ne želim vsadkov, ker ponavadi vse pridejo po večje, ampak meni je všeč da so samo moje, čeprav so majhne... No, v glavnem, sem zadovoljna in sem vam mogla to povedat :)
|
|
|
|
RE: lepotna operacija prsi 6.4.2014 9:12:04
|
|
|
|
mamica deklicam
|
me veseli, da si se odločila in izvedla do konca vse skupaj. Imaš več poguma kot jaz. Jaz imam velike in me zelo ovirajo. Moram pa prej shujšati, ker se na žalost sedaj kar izgubijo kljub svoji velikosti . Sem že dvakrat izgubila veliko kilogramov a sem ena izmed tistih "srečnic", pri kateri hujšanje ne gre nič na račun manjših prsi
|
|
|
|
RE: lepotna operacija prsi 6.4.2014 11:07:48
|
|
|
|
mateyka
|
ej, super. dvig mi je edini sprejemljiv poseg na zizikah zaenkrat, ostalo me zvije me veseli, da si zadovoljna - si odgnala gravitacijo za kako desetleje
|
|
|
|
RE: lepotna operacija prsi 6.4.2014 12:17:04
|
|
|
|
ronja
|
Anonimna, super, da si zadovoljna! Kar se brazgotin tiče, znajo plastični kirurgi kar dobro napovedat, katera koža se bo kako brazgotinila. Sama imam debelo kožo (fizično, psihično daleč od tega:D) in se grdo brazgotini (je pa sicer dobro), moja mami recimo ima pa bolj tanko in njej se brazgotine sploh ne vidijo. Pa plastiki tudi malo drugače zašijejo kot drugi kirurgi, kjer samo da skup stoji;). In glede na to, da brazgotino skrijejo pod gubo, navadno žensk ne moti. Uživaj s svojimi novimi joškicami:)
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?