patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Samo zanima me...tiste, ki ste mamice in ste dojile in imate verjetno približno take prsi kot jaz - torej, povešene in prazne kožne vrečke... Če denar ne bi bil ovira, ali bi šle na lepotno operacijo (dvig dojk) ? Ali bi si rekle, pa naj bodo take kot so, saj so take zato ker jih je tako naredilo moje življenje..? Ste bolj na strani tistih, ki bi rekli, da se gre pod nož samo če je res nujno, ne pa za lepotne posege, ali na strani tistih, ki bi rekli zakaj pa ne, če je denar in bi me to osrečilo? Če bi me zadeva tako zelo obremenjevala, da bi mi načela psiho, pohodila celotno samozavest, samopodobo itd, bi se odločila za takšen poseg. Verjamem, da se nekaterim po njem spremeni življenje za 100 %, če jih prej vse to tako zelo moti. Osebno po treh dojenjih nimam teh težav. Ne v psihičnem smislu ( me " bojne "rane , ki jih prinese materinstvo ne motijo) in ne v fizičnem ( po treh pbl. enoletnih dojenjih, niso sicer tako na "Hej,Slovani,..." kot nekoč,vendar me po nožnih palcih za enkrat še ne udarjajo). Osebno si raje puščam " dolge", ker sem zadovoljna z njimi in so zadovoljni tudi drugi, ki imajo kaj besede pri tem Zate pa, kot sem že rekla- če te zadeva mori in ubija- poštimaj tako, da boš sama sebi všeč in da ti bo življenje lepše.