m a j c i k a -> RE: Članek o vpisu v 1 razred (21.3.2014 10:26:01)
|
Punce drage! Vaše posmehovanje in komentarji res niso na mestu. Vpisi v prvi razred potekajo pri nas decembra in ne rabite se norčevat, da je šola septembra in ne jemljem tega tako drastično, očitno niste razumele članka, gre se za to, da je otrok vabljen na vpis, da si otrok izbere 2 prijateljčka, ki jih želi imeti v razredu, da otroka povprašajo par stvari, da jim otrok pove kaj o sebi... Tako pa je bil otrok zgolj senca.. Sem mamica treh deklic in nikakor nisem pričakovala fanfar ali rdeče preproge, daleč od tega.. Glede na to, da je na vabilu pisalo, naj bo otrok prisoten in glede na to, da sem lani vpisala starejšo deklico, ki je bila navdušena in je vse na veliko razlagala je seveda potem logično, da je tudi srednja pričakovala vsaj kakšno vprašanje ali mogoče nasmeh na obrazu "študentke" Moj članek je pač napisan tako kot je, čustveno, resnično in ja mušice živijo tudi pozimi, mi je pa res zanimivo kakšne stvari vas vse premotijo in v kaj se vse spustite, da se lahko iz nekoga dobesedno norčujete.. In ja, če vas že zanima, tudi oče bi šel z veseljem zraven, pa je pazil ostali dve deklici, ki sta bili bolani. Drugače je tale "članek" trenutno na drugem mestu po branosti, se opravičujem, da sem zasmetila vaš teritorij in mi je resnično žal, da sem se obrnila na vas... Vse lepo vam želim!
|
|
|
|