Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nogavice, za znoret. 21.3.2014 20:49:03
|
|
|
|
mateyka
|
Felicita - super trgovina, ful lušne stvari, hude zokne. verjetno samo v US ali pa plati hudo poštnino in carino ter čaki nekaj tednov? ehhhh..
|
|
|
|
RE: Nogavice, za znoret. 21.3.2014 21:53:38
|
|
|
|
skuštrana
|
Ko smo ze pri razlicnih zoknih, meni so pa zakon tele cevlje http://www.choozeshoes.com/
|
|
RE: Nogavice, za znoret. 21.3.2014 21:58:46
|
|
|
|
Izabelina
|
js tut nosm različne štumfe samo morjo pa bit enak material, oz enak morjo tiščat (kokr se je dr. Ronja izrazla) in uspešno sem s tem "okužla" tut mojo sestro in seveda tamalo... nimamo problemov, samo mamo pa kljub vsemu veliko zgubljranih nogavic...
|
|
RE: Nogavice, za znoret. 21.3.2014 22:18:45
|
|
|
|
Plus minus
|
teli prodajajo po 3 različne nogavice skupaj: http://littlemissmatched.com da so potem ja fino različne. so pa super luštne in mehke Samo to je potem za tiste, ki imajo tri noge . Sicer pa lušna stran, samo škoda, da je samo za little miss, jaz bi za big miss mela
|
|
|
|
RE: Nogavice, za znoret. 21.3.2014 22:30:59
|
|
|
|
Plus minus
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Felicita - super trgovina, ful lušne stvari, hude zokne. verjetno samo v US ali pa plati hudo poštnino in carino ter čaki nekaj tednov? ehhhh.. Žal Where Does LittleMissMatched Ship? We are currently only shipping to the 50 United States. At this time we are not able to ship to any non-US address including Canada, Puerto Rico, APO, DPO or PO Boxes. Shipping and handling charges vary by shipping method and location. Drugače pa super stvarce prodajajo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?